Region

Svet

Farma 5: Boris Stamenković - Kaću sam znao od ranije, a Marijana se pokazala dvoličnom!

Boris Stamenković juče je napustio imanje u Lisoviću. Iako je pobedio Edina Škorića u duelu, te duplirao glasove, to mu nije bilo dovoljno da sačuva svoje mesto u rijalitiju.

Farma 5: Boris Stamenković - Kaću sam znao od ranije, a Marijana se pokazala dvoličnom!



Sada već bivši farmer Boris Stamenković po izlasku sa imanja rekao je da je njegova i Kaćina ljubav prava, te da je Grandovu zvezdu poznavao i pre rijalitija. "Upoznao sam Kaću na moru. Nismo se dogovorili da uđemo u vezu, bio sam protiv toga u početku, ali jednostavno sam došao u tu situaciju i nisam mogao da pobegnem od toga", rekao je Boris i dodao da ljubav ne može da se planira ili sakrije.

"Najteže mi pada to što sam ostavio Kaću! Samo zbog nje sam se borio u duelu, iako sam želeo da idem kući", kazao je budući stomatolog, i dodao da će se njegova devojka sigurno boriti da ostane što duže u rijalitiju.

Boris je takođe rekao da se sve vreme tokom boravka na Farmi trudio da bude pravičan, i da pošto-poto izbegava svađe i sukobe, jer to smatra nekulturom.

O svojoj bivšoj devojci Marijani Leontijević, Boris je rekao da se manekenka pokazala dvoličnom. "Marijana je pokazala da se ponaša na jedan način kada su svi tu, a na potpuno drugačiji kada je sama sa nekim", rekao je on i dodao da njen ulazak nimalo nije pomutio njegova osećanja prema sada aktuelnoj devojci Katarini.

Što se Borisovih favorita za pobedu tiče, naveo je naravno svoju devojku Katarinu Grujić, ali i densera Vajsa. "Ima Vajs nešto vredno pobede, drugačiji je od svih", zaključio je Stamenković.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>