Region

Svet

Amar Gile Jašarspahić: Volim žene više od svega na svetu!

Amar Gile Jašarspahić ponovo se našao u središtu tračeva, a ovog puta bije ga glas da je napao dečaka u toaletu nakon jednog nastupa u Beču. Navodno je Gile želeo seks sa pomenutim dečakom, ali pobednik "Zvezda Granda" demantuje ovu priču.

Amar Gile Jašarspahić: Volim žene više od svega na svetu!



Naime, gazda je bio ljut jer nije želeo posle nastupa da peva samo za njega. Amar je šokiran navodima izvesnog Sanija Tulića i smatra da je gospodin na ovaj način želeo da reklamira svoj lokal u Beču.

"Presmešna mi je priča! Svako ko me malo poznaje zna da žene obožavam, volim ih više nego ‘leba da jedem! Gazda lokala je pustio tu priču, a znam i zašto. Kada sam završio svirku, zvao me je kod njega u separe i tražio da još pevam. Ja sam naravno odbio, jer sam svoj posao dovoljno dugo radio i više nego što je trebalo.

Njega je to naljutilo i eto šta je smislio. Ne nerviram se zbog toga, opet ponavljam da ja ženski rod najviše na svetu volim. Svirka je bila odlična, publika prezadovoljna, a on je ispričao da sam u toaletu napao dečka, a ja u tom lokalu u WC nisam ni ušao", ispričao je Amar Jašarspahić i dodao da će pravdu zatražiti na sudu.

"Ovo je loš marketing koji je Tulić pokušao da napravi za njegov klub, ali ja ću pravdu da zatražim na sudu, jer je ovo kaljanje mog imena i moje karijere", završio je Gile.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Jelena Vučetić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>