Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Boris Milivojević - Ja sam tražio da me momci ispipkaju! (Foto+Video)

Jedan od najurnebesnijih takmičara u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" jeste Boris Milivojević... i to naročito kad se uvuče u kožu žene! Kao jedna, Tina Tarner, je i pobedio, a kao druga, Ana Kokić, izazvao je salve nezaustavljivog smeha.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Boris Milivojević - Ja sam tražio da me momci ispipkaju! (Foto+Video)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Trijumfovala Goca Tržan kao Kristina Agilera! (Foto)
Boris Milivojević je u poslednjoj epizodi emisije "Tvoje lice zvuči poznato" nastupio kao njegova koleginica iz šoua Ana Kokić. Seksi plesom, sa silikonskim usnama, Boris je bio presmešan, a ni Ana nije ostala ravnodušna, te je kazala da je to "njen najbolji nastup ikada".

Popularni glumac kaže da se odlično zabavio imitirajući Anu Kokić, a naročito tokom plesa kada ga igrači pipkaju, što je, priznaje, bila njegova ideja!


Foto: Blic

"Ne slušam tu vrstu muzike i uglavnom ne znam pesme koje Ana peva. Meni je na primer mnogo bliža muzika koju pravi Skaj Vikler", bio je iskren Boris, ali ga to nije omelo da pokupi simpatije publike i žirija. On kaže kako nije imao ništa protiv scenskog nastupa tokom kojeg je bio okružen muškarcima koji su ga pipkali, ali i da mu nije žao što mu je pobeda izmakla.
 
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ko će koga imitirati u sledećoj epizodi, i kako se ko trenutno kotira
"Mislim da je cela priča na sceni odlično izgledala. Uopšte mi nije žao što nisam pobedio, čak mi je i drago! U nekim situacijama mislim da bi takmičari trebalo da ocenjuju žiri. A onaj deo sa pipkanjem i kada me momci podignu na kraju pesme sam ja tražio da ubacimo", iskren je Boris.
 
Sledeće subote ćemo Borisa gledati kao MC Hamera. Ipak, glumac nije preterano oduševljen tom imitacijom. "Lakše mi je legla Ana, nego MC Hamer. On repuje kao neke brzalice, a skače kao vo kad mu urade ne znam šta. Mislim da sam malo gubio dah kad sam ga imitirao", kazao je Boris.



Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>