Region

Svet

Šeki Turković: Ekrem Jevrić me je preklinjao da ga postavim za gazdu, a Edin i Jelena su me razočarali!

Poslednji farmer koji je napustio imanje u Lisoviću, Šeki Turković, presrećan je što je napustio rijaliti, te kaže da se sada oseća kao "pas pušten sa lanca"!

Šeki Turković: Ekrem Jevrić me je preklinjao da ga postavim za gazdu, a Edin i Jelena su me razočarali!



"Posle tri meseca na Farmi,osećam se kao pas kojeg pustite sa lanca! Verujte, baš tako", kazao je bivši farmer Šeki Turković.

Kada je Šeki napustio imanje, dobio je i tu privilegiju da imenuje sledećeg gazdu, a on je tu funkciju dodelio Ekremu Jevriću. "Nisam znao koga da stavim za gazdu, a Ekrem me je molio ceo dan da napišem njegovo ime, pa sam mu ispunio tu želju", rekao je Šeki i dodao da je rijaliti za njega bio veliko životno iskustvo koje ne može da se plati nikakvim parama. "Ne znam ni šta mi je trebalo da uđem", priznao je folk pevač.

Kada je reč o farmerima koji su ga razočarali, on je otkrio da su to Jelena Jovanović i Edin Škorić, ali naravno i Zorica Marković. "Mnogi su me razočarali, najviše Zorica Marković, ali ona je priča za sebe. Na Edina sam ljut, kao i na Jelenu, jer su svi kolektivno nastradali zbog njih. Mogao je da odbije zadatak, a ne da se brčka u džakuziju, uživa u masaži, a onda odbije da igra igru. Budi fer do kraja. Verujte mi, ja sam bežao napolje i radio, a niko to nije cenio, nisam mogao da izdržim u kući i da slušam one svađe ", zaključio je Šeki Turković.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: TV BN

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>