Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sergej Trifunović je novi član žirija!

U sledećoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato", žiri će u svojim redovima pored Katarine Radivojević imati još jednog predstavnika sedme umetnosti - glumca Sergeja Trifunovića.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sergej Trifunović je novi član žirija!



Naredna epizoda muzičkog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" biće ekskluzivna i po učešću Sergeja Trifunovića. Naime, glumac će se naći u ocenjivačkoj stolici kao gostujući član žirija, te će davati svoje mišljenje o performansima VIP imitatora.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: I Željko Šašić imao peh, završio na infuziji!
S obzirom da je Sergej poznat kao glumac britkog jezika koji se ne ustručava da svoje mišljenje kaže bez uvijanja, biće zanimljivo ispratiti njegove komentare na račun takmičara. Za sada, on je kazao da će biti strog i pravičan.

"Teško je bilo. To je vrlo nezahvalan posao, generalno. Pritom su svi bili prilično izjednačeni, tako da je bilo teško", rekao je Sergej Trifunović i dodao da je uživao u transformacijama VIP imitatora.

Inače, upravo se tokom probe za ulogu u sledećoj epizodi povredila Tamara Dragičević. Uprkos povredi, ona je insistirala da se vrati na scenu i do kraja odradi zahtevnu imitaciju kralja popa Majkla Džeksona. Takođe, zdravstveni peh imao je i Željko šašić, koji je zbog prehlade i visoke temperature morao da primi "vitaminski koktel" kako bi izdržao zahtevne probe.

Autor: T.I.
Izvor/foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>