Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Skaj Vikler trijumfovao uz Mulen Ruž! (Foto)

Još jedno veče sjajnih imitacija u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" upravo je završeno, a svojom transformacijom trijumfovao je Skaj Vikler, koji je u duetu sa Aleksom Jelićem pesmom iz "Mulen Ruža" doneo kabare u studio.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Skaj Vikler trijumfovao uz Mulen Ruž! (Foto)



Pobednik večerašnje epizode Skaj Vikler napravio je u duetu sa Aleksom Jelićem pravi spektakl na sceni! Uz pesmu "Roksen" iz mjuzikla "Mulen Ruž", ovaj dvojac je doneo pravu kabaretsku atmosferu, te je njihovo pevanje uz koreografiju sa mnoštvom plesača zaista zaličilo na istinski mjuzikl. Žiri je bio zadivljen i fasciniran, a Ivan Ivanović je rekao da su ga podsetili na jednu predstavu koju je gledao na Brodveju, te da bi rado "na ovako nešto odveo svoju devojku". Svi su izrazili impresioniranost Skajom i Aleksom, i zaključili da se Aleksa sjajno pokazao kao glumac, a Skaj sve zapanjio svojim izvanrednim pevanjem.

Večerašnja epizoda šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" bila je ekskluzivna još po jednom - kao gost iznenađenja u ocenjivačkoj stolici našao se Toni Cetinski. Zatim, po završetku prve imitacije usledilo je iznenađenje: u studio su ušli trubači, pa se Ivan Ivanović odmah dohvatio novčanika kako bi "okitio" muzičare, a njegov primer sledio je i Toni."Ovo se nije moglo izbeći i ovih 100 evra ću vama pripisati", našalio se Toni.



Večerašnju emisiju otvorila je Tamara Dragičević koja je otpevala pesmu Ederlezi iz filma Dom za vešanje. U koži filmskog lika Azre, ona se osećala kao u sopstvenoj, te dobila pohvale od žirija. Potom je rokenrol notama studio zapalila Super Sneki, koja je imitirala Gileta iz Električnog orgazma. Sa neurednom perikom, lenonkama, u kožnoj jakni i starkama, Sneki je bila daleko od seksi i ženstvene pevačice kakvu je znamo. "Ja sam stvarno mislio da je ovo Gile došao", rekao je Toni. Ipak, Ivan Ivanović nije bio zadovoljan: "Ovo je bio očajan nastup! Osim što ličiš na Džona Lenona, ni pevanje mi se nije dopalo!"

Zatim je nastupio momenat zbog čega ovaj šou zaista i zaslužuje epitet "šou"! Najpre nam se učinilo da je Toni Cetinski ustao sa svoje ocenjivačke stolice i izašao na scenu kako bi nešto otpevao, a onda smo shvatili da je to zapravo Boris Milivojević! Njegovom maskom oduševljen je bio i sam Toni, te nije odoleo da se svojoj kopiji pridruži na sceni, pa je izgledalo kao da se Toni ogleda u ogledalu!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Knez kao Barbara Strejsend - Teško je biti žena! (Foto)
Potom, na scenu je izašla Barbara Strejsend! Odnosno, Knez u elegantnoj dugačkoj haljini, sa damskim rukavicama, plavom perikom i plavim sočivima. Njegovu izvedbu pesme "Woman In Love", Ivan Ivanović ispratio je rečima "Ti si iz emisije u emisiju sve više žena!" Sara Jovanović transformisala se u Bebi Dol, te izvela evrovizijsku pesmu "Brazil". Kompletan žiri je bio jako zadovoljan Sarinom imitacijom, a Toni ju je pohvalio da je bila "zavodljiva i odlična".

Željko Šašić se uvukao u kože Alena Ademovića, te otpevao njegov hit "Kruška". Svi su se usaglasili da je on otpevao savršeno, ali da to za pevača, kakav je Željko, i nije bilo teško. Evrovozojsku etmosferu na scenu je dovela Ana Kokić, koja je nastupila kao švedska pobednica Eurosonga Lorin, i otpevala "Euforiju". Ana je na scenu izašla bolesna, i time dokazala da je profesionalac za primer. "Sve mi se svidelo, čak i to što si promukla... zvučalo je seksi", pohvalio je Anu Toni. Naposletku, Goca Tržan je konačno dočekala da opet bude žena, te nastupila kao seks-simbol 80-ih Marina Perazić. Ona je Marinu skinula perfektno, i glasovno i gestikulacijom i plesom, te je Ivan Ivanović zaključio da je "sve kao kad je on imao 15 godina"



I ove subote, šou "Tvoje lice zvuči poznato" ostavio nas je u sjajnom raspoloženju, te se već radujemo narednoj epizodi, kada će nas VIP imitatori ponovo uveseljavati svojim zadivljujućim performansima.

Autor: T.I.
Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>