Region

Svet

Milan Stanković tešio uplakanu obožavateljku! Pobeda ljubavi! (Video)

Popularni "plavi čuperak" Milan Stanković izazvao je kod obožavateljke pravu emocionalnu erupciju nakon nastupa u Austriji! Dugo već nosi epitet najpopularnijeg sa armijom histeričnih fanova, a ovaj put je čak i utešio uplakanu devojku!

Milan Stanković tešio uplakanu obožavateljku! Pobeda ljubavi! (Video)



Anonimna devojka došla je čak i Slovenije kako bi prisustvovala nastupu Milana Stankovića u Salzburgu. Sa buketom ruža u ruci, pismom i poklonom za svog omiljenog pevača, jedva je bila prisebna dok ju je prijatelj pridržavao da ne padne.

Milan Stanković samouvereno: Nova pesma je zasenila konkurenciju!
Milan koji će inače Novu godinu dočekati radno u Čikagu, nekih se sat vremena posle nastupa slikao sa fanovima, a kada je na red došla i simpatična crnka sa konjskim repićem, histerično ga je zagrlila i briznula u plač! Sve što je Milan, kao pravi džentlmen, mogao uraditi, jeste da joj uzvrati zagrljaj i uteši je rečima: "Sve je u redu, smiri se". Naravno, kada se pribrala malo je proćaskao sa njom, a na kraju je dobila pravu uspomenu - i sliku i autogram.

Milan Stanković: Saša Popović mi je zabranio da snimim duet sa Jelenom Karleušom!
Snimak Milanovog druženja sa euforičnom devojkom i drugim fanovima postavljen je na njegovoj fan stranici na Fejsbuku, a nazvan je simbolično "Milanomanija". "Pobeda ljubavi! Evo za kakve trenutke se ja borim i šta su za mene rezultati... Hvala vam, od srca!", piše ispod snimka, a Milan je još jednom pokazao zapravo glavni razlog zbog koga ga ljudi toliko vole.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot/Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>