Region

Svet

Nastup Sare Jovanović kao Majli Sajrus posvađao javnost: Sada na udaru Katarina Radivojević!

Poslednja epizoda šoua "Tvoje lice zvuči poznato" uspela je da podeli, pa i posvađa javnost, i to sve zbog nastupa Sare Jovanović i Skaj Viklera koji su nastupili kao Majli Sajrus i Robin Tik.

Nastup Sare Jovanović kao Majli Sajrus posvađao javnost: Sada na udaru Katarina Radivojević!



Ivan Ivanović - Sara Jovanović je širila noge iznad naših glava! Sarini navijači - Ivane, crkni! (Foto)
U poslednjoj epizodi šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" najpre su se javile tenzije na relaciji žiri - Sara i Skaj, potom psovke i uvrede na relaciji Ivan Ivanović - Sarini navijači, a danas nastavljamo u istom duhu, s tim što je ovog puta na udaru Katarina Radivojević.

Naime, dok su Ivan Ivanović i Marija Mihajlović imali zamerke na to što Sara i Skaj nisu želeli da idu do kraja u "skidanju" kontroverznog nastupa Majli Sajrus, Katarina Radivojević je podržala stav mlade Sare, i kazala da postoje stvari u životu koje ona lično nikada ne bi uradila. Na takav komentar odreagovao je gej aktivista Boban Stojanović.

"Katarina Radivojević koja je zarađivala dahtanjem na hot lajnu, našla za shodno da morališe nad nastupom Majli Sajrus. Popovi privatavaju decu, a bude se protiv Prajda i pitaju se: Šta je sledeće, Parada pedofila?Ja još nisam spavao sa drugim muškarcem. Da. OMG", napisao je Boban na svom Fejsbuk profilu.

Pozvanom da komentariše našla se i pevačica Marina Perazić, te se na Bobanov post odmah priključila tako što je osula paljbu po glumici. "I meni je dotična najbezvezniji član žirija. U stvari, nikad mi se nije nešto specijalno dopala ni kao glumica, a uz to nisam nesto sklona da podržavam mlade cure koje se zabavljaju sa starijm političarima ne bi li uspele ili se finansijski obezbedile. Ne sećam se kako se zvao taj njen, čini mi se da ga više nema na političkoj sceni!?! Neukusno mi je njeno tako očigledno nabacivanje Skaju, da li je on jos uvek u braku, nebitno je, neukusno i bez stila", komentar je pevačice Marine Perazić.

A potom, misleći valjda da nije bila previše oštra, pa ni lična, još je dodala: "A tek kad je juče izašla uz fenomenalnog Aleksu Jelića da proba da otpleše kao Bijonse.... to je bilo strašno... Toliko malo talenta za ples nisam videla odavno", završila je Perazićka.

Autor: T.I.
Foto: TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>