Region

Svet

Jelena Karleuša gošća na koncertu Gorana Bregovića?

Goran Bregović održaće pravi muzički spektakl 19. decembra u Sarajevu, a gošća će mu na kocertu biti i Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša gošća na koncertu Gorana Bregovića?



Pevačica Jelena Karleuša, kako je napisala na društvenim mrežama, odazvaće se pozivu našeg u svetu najpoznatijeg muzičara, Gorana Bregovića, te će biti gošća na njegovom koncertu, 19. decembra, u sarajevskoj "Zetri".

"Iako se Jelena Karleuša povukla u neku vrstu medijske izolacije, ne daje intervjue i ne pojavljuje se na televiziji i javnim događajima, sa zadovoljstvom je prihvatila poziv legendarnog Gorana Bregovića koji je izrazio želju da zajedno nastupe na njegovom koncertu u Sarajevu, 19. decembra. Sarajevska publika imaće tada priliku da vidi zajedno na sceni jedine dve muzičke zvezde sa ovih prostora, kojima je zajedničko to što su poznate i van granica Balkana", piše na zvaničnoj Fejsbuk stranici Jelene Karleuše.

da podsetimo, Goran Bregović će muzički spektakl pod nazivom "Saso mange" održati u sarajevskoj "Zetri" 19. decembra, te će tom prilikom, kako je najavljeno, okupiti največe regionalne zvezde, ali i svetske muzičare. Sav prihod od prodatih ulaznica ide za pomoć romskoj deci.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>