Region

Svet

Zvezde Granda: Ekrem, Marija, Stiven, Ana i blizanci Dušan i Nikola prošli u dalje takmičenje! (Foto)

Završeno je još jedno veče kvalifikacionog ciklusa muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a i sada je izabrano pet takmičara koji će se naći u daljem takmičenju. Marija Lazić, Stiven Ibić, Ana Milošević, Ekrem Peleš i blizanci Dušan i Nikola Dinić naći će se u daljem takmičenju.

Zvezde Granda: Ekrem, Marija, Stiven, Ana i blizanci Dušan i Nikola prošli u dalje takmičenje! (Foto)



Zvezde Granda: Minel, Nemanja, Hanzan, Stefan i Kristina idu u sledeći krug! (Foto)
U žiriju su bili stalni i uobičajeni članovi Zorica Brunclik, Dragan Stojković Bosanac, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Snežana Đurišić i svojim prisicima na tastere odlučivali o sudbini budućih zvezda "Granda". Lepa Brena i Saša Popović takođe su bili na svojoj poziciji i imali završnu reč kada su kandidati u pitanju.



Žiri Zvezda Granda nije bio blag ovog puta. Iako među samim članovima nije bilo mnogo čarki, Aca Lukas uspeo je da svojim brutalnim komentarima rasplače jednu od kandidatkinja koja je grcala u suzama kada je otišla u bekstejdž, a onda plačući napustila studio sa svojim suprugom i dva sina.

Sem što se večeras predstavio veliki broj takmičara, ono što se može izdvojiti kao pojedinost koja je ovu emisiju razlikovala od prethodnih jeste duet dva brata koji su se predstavili kao jedan takmičar. U baražu se našlo 12 takmičara, ali se računalo da ih je 11, upravo zbog dueta braće iz Leskovca.



Žiri je izabrao četiri kandidata koji prolaze dalje, dok je čast da se izabere peti kandidat pripala vrhovnom žiriju Saši Popoviću i Lepoj Breni. U sledeći krug takmičenja prošli su: Marija Lazić, Stiven Ibić, Ana Milošević, Ekrem Peleš i Dušan i Nikola Dinić, kao jedan takmičar.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>