Region

Svet

Željko Joksimović: Pišem pesmu za Selin Dion!

Željko Joksimović, trenutno angažovan u potrazi za pevačem koji ima čuveni "x faktor", bacio je oko preko Atlantika kada je reč o pronalasku novih saradnika, te namerava da izbor suzi na Selin Dion!

Željko Joksimović: Pišem pesmu za Selin Dion!



Naime, pevač i kompozitor Željko Joksimović, tvorac je nekih od najvećih hitova na našim prostorima, a očito je u svojoj muzičkoj radionici skovao još jedan, dostojan i same svetske muzičke dive Selin Dion. "Imam jednu pesmu koju sam napisao i mislim da bi bila idealna za Selin Dion. Nisam se još uvek bavio transferom pesme do njenog menadžmenta, ali sam siguran da ću se time baviti u bliskoj budućnosti", otkrio je Željko za magazin "Kurir Go International".

Željko možda uskoro i proširi svoju muzičku delatnost, pa počne da proizvodi filmsku muziku, budući da ima ponudu za jedan veliki film strane produkcije, ali i opere i balet.

"Sve u svoje vreme, ali su i to izazovi o kojima ponekad razmišljam. Ponosan sam na svoj opus filmske i pozorišne muzike i rado se upuštam u ovaj vid stvaralaštva. U ovom trenutku moj prioritet je novi album, iako imam nekoliko ponuda za filmove strane produkcije", kazao je Kosimović.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Eurovision.me

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>