Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Marija Šerifović - Skaj je bio genijalan, ali ja nemam toliki nos!

Marija Šerifović nije krila svoje impresije kada se u subotu pojavila na mestu gostujućeg člana žirija u šouu "Tvoje lice zvuči poznato". Za njen potpuni ugođaj u petoj epizodi, pobrinuo se Skaj Vikler koji je imao nimalo lak zadatak - da imitira Mariju!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Marija Šerifović - Skaj je bio genijalan, ali ja nemam toliki nos!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sneki - Dosta je bilo potcenjivanja gledalaca, ovaj šou je kvalitetan!
"Mislim da je generalno ovaj format beskrajno interesantan! Teško je naći adekvatne ljude koji uopšte mogu da uđu u transformacije, a pogotovo je teško da u tome budu ovako uspešni. Skaj je genijalno otpevao pesmu u nekom pop, fanki, soul fazonu. Bila je to potpuno nova "Molitva", koja mi se baš svidela! Inače, ta pesma je veoma lepa, ali i jako teška za pevanje. Jedina primedba koju sam imala odnosila se na masku jer ja nemam toliki nos, tačnije imam savršeno mali nos", osvrnula se Marija na petu emisiju serijala Tvoje lice zvuči poznato.

"Skaj mi je posle nastupa priznao da je imao ogromnu tremu i to po prvi put otkako učestvuje u šouu, valjda zašto što sam ja bila prisutna, ali bio je fenomenalan!", dodala je.

Kako ti se sviđa odabir takmičara?

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati u šestoj epizodi!
"Produkcija je u potpunosti pogodila kada je reč o izboru, a najviše me fascinira činjenica da se moje kolege koje inače pevaju narodnu muziku tako dobro snalaze u zabavnom žanru i stranim numerama. To mi je prosto neverovatno!"

Da li bi se ti oprobala u jednom ovakvom formatu?

"Moram priznati da se ja ne bih usudila da učestvujem. Čini mi se da ne bih imala ni energije, ni volje, a ni živaca i zato im stvarno skidam kapu! Svi takmičari su potpuno fenomenalni i svaka im čast na svemu što pružaju iz nedelje u nedelju."

Autor: B.B.
Izvor: prva.rs
Foto: Ilustracija/prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>