Region

Svet

Kaliopi u Sava centru: Suze i kofer ljubavi za Beograđane! (Foto)

Kaliopi Bukle održala je večeras neverovatan koncert u beogradskom Sava centru, a publika će definitivno pamtiti ovo veče po fantastičnom glasu i pozitivnoj energiji.

Kaliopi u Sava centru: Suze i kofer ljubavi za Beograđane! (Foto)



Kaliopi je izašla na binu sa nekoliko minuta kašnjenja, a pre toga publika ju je nekoliko puta dozivala aplauzom. Pevačica je odmah "unela život" u Veliku dvoranu Sava centra i otpočela jedno spektakularno veče.



Od prvog do poslednjeg trenutka Kaliopi je svojim neverovatnim glasom izazivala žmarce i jezu, a i publika je u njoj probudila brojne emocije koje se nije ustručavala da pokaže ni na sceni. Dobar deo koncerta Kaliopi je provela u suzama, ali radosnicama. Tokom balada koje je pevala i sama je plakala, a od publike je dobila ogromnu podršku i svaka njena suza nagrađena je gromoglasnim aplauzom.



Komunikacija sa publikom bila je odlična, pa je stigla i da se nekoliko puta našali, ali i prošeta kroz publiku i i javi svojim prijateljima i kolegama koji su bili u prvim redovima.



Na koncertu su bili Ogi Radivojević, Marinko Madžgalj, Suzana Mančić, Neda Ukraden, Maja Odžaklijevska i Ljubiša Samardžić koga je Kaliopi spazila na sredini koncerta, sišla sa bine i izgrlila, a svoje oduševljenje krunisala vriskom.

Večeras nije bilo gostiju na sceni, Kaliopi je sama zabavila prisutne u Sava centru i niko joj zaista i nije bio potreban da bi ovo veče bilo savršeno. Romeo Gril koga je najavila kao "možda" gosta ipak nije mogao da dođe, ali je Kaliopi pozvala i Katarinu Gojković koja se nije pojavila jer joj je otac bolestan. Onda je makedonska pevačica otpevala jednu pesmu samo za njega i zamolila publiku da svoju pozitivnu energiju pošalje njemu, kako bi Cune što pre ozdravio.



Posle pesama sa novog albuma, ali i starih, dobro poznatih hitova, Kaliopi je krunisala veče baladom "Bato", koja se svakako može smatrati njenim najvećim hitom. Posle toga, otpevala je još jednu makedonsku pesmu kako bi se oprostila sa publikom, koja je nasmejanih lica napustila Sava centar. Kao što je i obećala pre koncerta, Kaliopi na binu nije donela kofer pun mini suknjica, već kofer pun ljubavi, a svoje obećanje je definitivno ispunila.

Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>