Region

Svet

Selma Bajrami: Tvrdim da me Aco Pejović nikad nije uvredio!

Folk pevačica iz Tuzle Selma Bajrami, koja od udaje i rođenja sina živi u Beču, bez ikakvog razloga upletena je u medijsku hajku koju pojedini bosanski portali vode protiv Ace Pejovića.

Selma Bajrami: Tvrdim da me Aco Pejović nikad nije uvredio!



Aco Pejović: Šokiran sam gnusnim lažima i govorom mržnje!
U tekstu objavljenom pre nekoliko dana u kojem se tvrdi da se Pejović ruga islamu i govori ružno o pripadnicima islamske vere navedeno je da je svojevremeno na Grand festivalu namerno provocirao Selmu.

S druge strane, Selma je iznenađena i ne zna zbog čega je njeno ime zloupotrebljeno.

"Nemam predstavu zašto je moje ime upleteno u celu tu priču. Nije istina da sam u lošim odnosima s Pejovićem. Tvrdim da me Aco Pejović nikad nije uvredio. Mi se dugo poznajemo, ne družimo se jer on živi u Beogradu, a ja u Beču, ali kad god se sretnemo, lepo se ispričamo", kaže Selma, koja, navodi, dobro zna kako se Aco oseća jer je takve stvari i sama osetila na svojoj koži.

Selma Bajrami sa jednogodišnjim sinom Darisom
"Dosta pevača iz Srbije gostuje u Bosni i nikome takva priča ne ide u prilog. Znam da Aci nije svejedno zbog svega ovoga", podržala je pevačica kolegu.

Podsetimo, Aco Pejović je odmah demantovao tekst na bosanskim portalima navodeći da je Selma njegova odlična prijateljica, kao i to da je šokiran količinom mržnje te da je tekst povredio kako njega, tako i njegovu porodicu, nanoseći im štetu i duševni bol.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>