Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Savo Milošević u ulozi Zdravka Čolića! (Foto)

Šou program "Tvoje lice zvuči poznato" već nas je navikao na brojna iznenađenja, a još jedno nas čeka u subotu: gostujući član žirija biće Savo Milošević, koji će se oprobati i u ulozi takmičara!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Savo Milošević u ulozi Zdravka Čolića! (Foto)



U četvrtoj epizodi popularnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato", na mestu gostujućeg člana žirija neće biti pevač, već bivši fudbaler i proslavljeni reprezentativac Savo Milošević. Osim fudbala, Savova velika strast je i pevanje, pa ne čudi što se upravo on našao na ovom počasnom mestu.

"Prvobitna ideja je bila da budem stalni član žirija, ali to nije bilo moguće zbog mojih poslovnih obaveza. Ipak, rado sam se odazvao pozivu Marije Kilibarde da se pojavim bar u jednoj emisiji, jer ona zna da ja volim da pevam i da to solidno radim. Znao sam da će ovaj šou biti nešto posebno i potpuno novo na našim prostorima i moram priznati da sam oduševeljen kako sve to izgleda", rekao je Savo Milošević.


Foto: prva.rs

Savova uloga u emisiji nije podrazumevala samo žirijsku funkciju, jer se fudbaler u jednom momentu našao i u ulozi "takmičara". Kompletno je promenio svoj lični opis i stao na binu kao neko sasvim drugi.

"Imitirao sam Zdravka Čolića i moram priznati da nisam bio baš najzadovoljniji, ali moglo je i gore! Ovom prilikom se izvinjavam Čoli", rekao je Savo kroz smeh.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>