Region

Svet

Goran Bregović: Sviđa mi se glas, ali i stas Selme Bajrami!

Goran Bregović, navodno, planira da na svoj koncert pozove Lepu Brenu, Jelenu Karleušu, Draganu Mirković, ali i najpopularniju BiH pevačicu Selmu Bajrami, za koju je rekao da mu odgovara njen stas i glas.

Goran Bregović: Sviđa mi se glas, ali i stas Selme Bajrami!



Goran Bregović, kako prenose bosanski mediji, priprema spektakularni koncert koji bi trebalo da se održi polovinom decembra u sarajevskoj Zetri. Iako Bregović još uvek nije potvrdio ovu informaciju, nagađa se da bi ova manifestacija mogla da se zove "Goran i prijatelji", ali i ko su specijalni gosti.

Naime, kako se Sarajevom odavno priča, Goran Bregović napravio bi veliki koncert "za svadbe i sahrane", ali i za sve ljude na kom bi s njim nastupili i njegovi Cigani, kao i mnoge zvezde sa estradnog neba ovih prostora.

Nešto slično Bregović je već radio u sklopu turneje "Bijelog dugmeta" 2005. godine kada su najveće hitove te grupe pevali najpopularniji zabavnjaci ali i narodnjaci. Ovoga puta Brega, navodno, planira da pozve Lepu Brenu, Jelenu Karleušu, Draganu Mirković, Alena Ademovića... ali i najpopularniju BiH pevačicu Selmu Bajrami. Bilo je predloga da BiH predstavlja neko drugi, ali je Brega rekao kako mu Selmin glas, ali i stas najbolje odgovara.

Selma je čula za sve to, saslušala predlog, ali još uvek nije dala odgovor. Međutim, ako se dogodi da se taj koncert zaista održi, ne sumnjamo da će odgovoriti potvrdno.

Autor: T.I.
Izvor: express magazin
Foto: hellomagazin.rs, poznati.info

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>