Region

Svet

Neno Belan i Fiumens unplugged 1. decembra u Sava centru

Neno Belan i Fiumensi održaće veliki beogradski unplugged koncert 1. decembra u Sava centru, u organizaciji Music Star Production. 

Neno Belan i Fiumens unplugged 1. decembra u Sava centru



Neno Belan i Fiumensi potvrđuju da su jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu. Posebno pripremljenim unplugged koncertima, sa nizom muzičkih gostiju, oni oduševljavaju publiku gde god da nastupe.

Kao jedan od vodećih domaćih kantautora, iza kojeg je veliko iskustvo na sceni, Neno Belan zajedno sa Fiumensima i gostima na koncertima, sipa hitove u novim aranžmanima i time iz pesme u pesmu podiže atmosferu kod publike .

Neno koncerte otvara pesmom "Dani ljubavi" uz pratnju basiste Olje Dešića, a sa svakom sledećom pesmom na bini im se jedan po jedan pridružuju i ostali članovi Fiumensa, Vedran Križan i Leo Rumora, pa zatim članovi proširenog benda i muzički gosti koji će za ovakve koncerte dodatno pojačati bend na bini...

U pravom unplugged okruženju, smenjivaće se brojni gitaristi, udaraljkaši, violinisti. Klapa Kampanel peva sa Nenom pesme "Srce od leda", "Divojka sa juga", "Galeb" i "Oceani ljubavi".

Za koncert u Sava centru Neno će dovesti ženski gudački kvartet iz Zagreba, a specijalno iznenađenje biće gosti iz Srbije.

Belan je brojnim hitovima već odavno opravdano zaslužio svoje mesto u vrhu regionalne scene, ali to mu ne smeta da na ovim unplugged koncertima, ponovo sa jednakim žarom otapa ''srca od leda'', stvara ''rock galamu'', ''priča o ljubavi''...

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Eventima po ceni od 1700 i 2000 dinara.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>