Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik je Boris Milivojević kao Tina Tarner! (Foto+Video)

Treća epizoda humanitarnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" donela je novog pobednika među desetočlanom ekipom takmičara - Borisa Milivojevića koji je imitirao Tinu Tarner!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik je Boris Milivojević kao Tina Tarner! (Foto+Video)



Glumac Boris Milivojević nastupio je kao poslednji takmičar i priredio svima fascinantan nastup! Ulogom Tine Tarner i pesmom "Proud Mary" osvojio je titulu pobednika treće epizode i nagradu od 1.000 evra donirao deci u Zvečanskoj.

Mariji Mihajlović, Katarini Radivojević i Ivanu Ivanoviću pridružio se "slavuj iz Mrčajevaca" Miroslav Ilić, kao specijalni gost šoua Tvoje lice zvuči poznato u ulozi žirija.



Led je probio Nenad Knežević Knez i uz taktove velikog hita "Libar" utelovio Gibonnija, koji je sinoć po prvi put nastupio u Beogradu i održao nazaboravan koncert pred oko 17.000 ljudi. Knez je sa malo dužom kosicom i ribarskom kapicom podsetio na velikog kantautora, a "Libar" je otpevao u svom stilu. Ipak, Miroslav je bio iskren te rekao da je ova Knezova imitacija slabija od prethodne i zamerio mu na konstantnom osmehu nestvojstvenom Gibi, za koji je Katarina rekla da je "iskren u odnosu na muzičarev". Reklo bi se da glumica ne prati pomno Gibonnijev dugogodišnji rad, a još ako uzmemo u obzir da je u prethodnim emisijama imala velike lapsuse, nije teško zaključiti da se na polju muzike ne snalazi najbolje.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ana Kokić kao Pink je drugi pobednik! (Foto+Video)
Sneki i Skaj Vikler su u zajedničkom nastupu imitirali Grua i Ajs Nigrutina. Pošto je Skaj bio na domaćem terenu odlično je "skinuo" kolegu, a Sneki je bila sjajna iako nikad nije repovala. U farmerkama i beloj košulji, sa tršavom frizurom, glasom i pokretima svojstvenim Nigrutinu, Sneki je bila na visini zadatka! Isto tako su oduševili sve članove žirija iako Miroslav nije ljubitelj repa, a najviše pohvala dobila je dugonoga pevačica za sjajno snalaženje u nimalo lakom zadatku.



Aleksa Jelić je probao da bude "slavuj iz Beograda" uz stihove "Polomiću čaše od kristala". Premda je uvek najteže takmičaru kada u žiriju sedi onaj koga treba da imitira, Aleksa je bio odličan u imitaciji Miroslava Ilića. Iako licem baš i nije podsetio na legendarnog pevača, pokretima i interpretacijom definitivno jeste! Miroslav je takmičaru dao visoku ocenu za manir, frizuru i svojstveno mu oblizivanje usana, dok je Mariju zapanjila Aleksina moć transformacije.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Boris Milivojević morao da se depilira po prvi put u životu! (Foto)
Težak zadatak imala je i Goca Tržan - da uz baladu "Nedelja" bude Džej. Pod tamnom maskom koja je sakrila sve Gocine crte lica, u odelu i rukama u džepovima dočarala je Džeja baš kako treba. Iako je Ivanu ličila na iskvarcovanog Mišu Janketića a Miroslavu na Šabana Šaulića, Katarini se svidelo što je Goca imala karakterističan Džejev izgovor pojedinih slogova.

Tamara Dragičević oprobala se kao LMFAO. Opet sjajan scenski nastup u kojem je ulogu imala i Marija Kilibarda, kao plavokosa igračica. Ne samo da se Tamara odlično snalazi u koži muškarca, nego je žiriju bila seksi i u ovoj ni malo ženstvenoj imitaciji. Po Miroslavu je njen nastup zaslužio veliku ocenu, dok je Marija pohvalila Tamaru kao vrlo ozbiljnog takmičara.



Prošlonedeljna pobednica Ana Kokić i ovog je puta fenomenalno odradila zadatak, pa je na sceni zaista bila dinamični Koreanac Psy, kako vokalno tako i vizuelno! U društvu baletana odlično se snašla sa južnokorejskim, a đuskanje je bilo identično onom u spotu "Gentleman". Ivana Ivanovića je sa maskom podsetila na Mariju Šerifović, a ostali članovi žirija su se jednoglasno složili da je Ana ozbiljan potencijal i da je transformacija u svakom smislu fenomenalna.

Sara Jovanović ponovo u ulozi muškarca i to Milana Stankovića. Uz evrovizijsku kandidatkinju "Ovo je Balkan" imitirala je plavog čuperka, skakućući na sceni u beloj odevnoj kombinaciji. Katarina i Marija su joj odale priznanje na trudu i scenskom izrazu, Miroslav je konstatovao da je tema potpuno pogođena, dok je Ivan šaljivo dodao: "Uspela si da dostigneš taj nivo muškosti Milana Stankovića".

Željko Šašić impresionirao je publiku imitacijom Željka Bebeka. Izuzetne vokalne sposobnosti i promukao glas identičan Bebekovom, tamni brkovi, perika i verodostojna maska podsetili su na ovog legendarnog pevača iz mlađih dana, a takmičar je zasluženo dobio gromoglasan aplauz. Miroslav je najavio da 12 poena sigurno daje Željku, a podsetio se i imitacije Bore Čorbe s kojom mu je takođe bio favorit. Katarina je akcenat stavila na odličnu masku, a Ivan i Marija na božanstven vokal.



Pobednik Boris Milivojević bio je žena, ali ne bilo koja već - vatrena i energična Tina Tarner! Legendarna "Proud Mary" otpevana u srebrnoj haljinici koja je isticala Borisove mišićave noge, sa identičnim plesnim pokretima i koreografijom, Boris je priredio svima sjajnu zabavu i spektakularan nastup za kraj! Ivan je prokomentarisao da mu je građa išla u korist i da ima dobre noge, Katarinu i Mariju je oduševio, dok je Miroslav primetio da se Boris zbog imitacije izdepilirao pa je rekao: "Svaka čast!". A mi dodajemo, zaslužena pobeda i zaista ubedljiva imitacija!

I sledeće subote gledaoce očekuje sjajna zabava uz nove zadatke naših duhovitih i nadasve talentovanih takmičara, a u čijoj će koži biti za tačno sedam dana čitajte na našem portalu.



Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>