Region

Svet

X Factor Adria: Šou počinje 29. oktobra! (Foto)

Posle brojnih audicija po regionu i odluke da glumac Bane Jevtić bude voditelj prve sezone muzičkog šoua "X Factor Adria", konačno je i zvanično otkriveno da će isti početi u utorak 29. oktobra na televiziji Pink.

X Factor Adria: Šou počinje 29. oktobra! (Foto)



Iako je prethodno najavljivano da će "X Factor Adria" startovati 22. oktobra, termin je pomeren za nedelju dana. Prva emisija već je snimljena u Pinkovom studiju u
X Factor Adria: Voditelj prve sezone je Bane Jevtić!
Šimanovcima, što ste imali prilike videti na našem portalu.

Žiri u sastavu: Kristina Kovač, Emina Jahović, Željko Joksimović i Kiki Lesendrić garantuje dobru zabavu, a gledaoci će zajedno sa njima uživati u traženju osobe sa "X" faktorom. Emina je već najavila da neće biti preterano stroga prema kandidatima, ali da će se maksimalno potruditi da bude realna i dobar mentor svojoj grupi.



"Posle višednevnih audicija odlučili smo da ulogu voditelja u prvom "X Factoru" poverimo talentovanom glumcu Banetu Jevtiću. Bane ima bogato profesionalno iskustvo, sjajnu energiju i zaista se odlično pokazao na audiciji. Verujemo da će Bane, kao novo TV lice, osvežiti televizijsku scenu zemlje i regiona i da će se naš izbor dopasti gledaocima", poručuju iz MBK produkcije.



Autor: B.B.
Foto: Facebook/XFactorAdria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>