Region

Svet

Gagi Đogani i Milena: Nismo raskinuli, to su gluposti! (Foto)

Gagi Đogani poslednjih meseci na nekoliko načina bio je glavna tema u medijima, a nedavno je zbog šale na Fejsbuku navodno raskinuo sa devojkom Milenom, koja je ovu informaciju demantovala.

Gagi Đogani i Milena: Nismo raskinuli, to su gluposti! (Foto)



Ekskluzivno! Gagi Đogani ne traži novu devojku: Milenina i moja ljubav je jača svakog dana! (Foto)
Naime, Gagi je na Fejsbuku napisao da traži ženu i daje godinu dana garancije na brak, a onda ga je Milena navodno ostavila. Kao još jedan razlog za raskid navodi se loše poslovanje Gagijeve škole plesa, koja je otvorena pre samo tri dana. Međutim, Milena za naš portal kaže da su to gluposti i da je njihova ljubav jača nego ikad.



Gagi je pre nekoliko dana otvorio plesnu školu na Vidikovcu, Milena je otišla iz Beograda u Italiju i Francusku kako bi posetila rodbinu, a ovo razdvajanje moglo je biti razlog za spekulacije o raskidu.

Premijera spota i pesme: Funky G i Monika - Latino (Video)
"Gagi je ostao zbog otvaranja plesne škole i promovisanja novog spota sa mađarskom pevačicom Monikom i ima moju podršku, a on se složio da ja odem do Italije i Francuske kod moje rodbine i posetim ih bez njega", rekla je Milena za naš portal i dodala da to što su se razdvojili na nekoliko dana ne znači da je u pitanju raskid.

Milena i Gagi su se nedavno vratili sa odmora koji su proveli u Tunisu, a ovo je prvi put da su razdvojeni na duži period u poslednjih godinu ipo dana. Međutim, svaki slobodan trenutak koriste kako bi se čuli putem "Skajpa" ili "Vajbera". Sem što je demantovala raskid, Milena kaže da Gagi nije davao nikakvu izjavu ni za jedan portal ili novine i da je trenutno posvećen svom poslu, ćerkama Nini i Luni, i njoj.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>