Region

Svet

Nataša Bekvalac na sudu sa komšinicom

Nataša Bekvalac danas će izaći pred sudije Prvog opštinskog suda. I to dva puta. Naime, pevačica se tuži sa komšinicom zbog povrede časti, ali se i brani od njenih optužbi za vršnjačko uznemiravanje koje je pripisano njenoj ćerki Hani.

Nataša Bekvalac na sudu sa komšinicom



Pevačica je krajem prošle godine tužila komšinicu I.M. za uvredu časti. Njih dve su imale verbalni okršaj ispred zgrade "Oaza" u Beogradu, u kojoj obe žive.

Kako je tada ispričao advokat Bekvalčeve, "I.M. ju je bez razloga verbalno napadala, a u jednom slučaju je osula niz uvreda u koje je uključila i Natašinu maloletnu ćerku. U nekoliko navrata je ta žena kada prođe pored Nataše davala vulgarne opaske, što je ona ignorisala".

Sve se zakuvalo u oktobru, kada je I. M. nasred ulice Nataši rekla: "Kur***ino, bolje vaspitavaj to dete nego što se je*eš unaokolo!" Tada je Nataša Bekvalac presavila tabak i podnela tužbu tražeći nadoknadu od 400.000 dinara.

Njih dve će danas pred sudije i zbog druge tužbe iza koje stoji komšinica. Ona tvrdi da je Hana, ćerka Nataše i Danila Ikodinovića, uznemiravala i maltretirala njeno dete. U tužbi traži 600.000 dinara.

Ovo je treće ročište za oba predmeta. Prvo je bilo u februaru, ali se tada pevačica nije odazvala pozivu suda, a potom u aprilu na zakazano saslušanje nije došla komšinica I.M.

Ukoliko se danas neka od njih dve ne pojavi, sudije će izreći kaznu za nepoštovanje suda.

Autor: A.Đ.
Izvor: Blic
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>