Region

Svet

Viki Miljković: Andrej me stalno moli da mu rodim brata ili sestru!

Folk pevačica Violeta Viki Miljković, koja sa uspehom na srpskoj muzičkoj sceni traje više od dve decenije, u medijima je poznata po povučenom porodičnom životu koji vodi.

Viki Miljković: Andrej me stalno moli da mu rodim brata ili sestru!



Srećno je udata za Dragana Taškovića Tašketa, sa kojim ima petogodišnjeg sina Andreja. Budući da ima kuću na moru, popularna pevačica, rodom iz Niša, sa suprugom i sinom gotovo celo leto uživala je na Crnogorskom primorju. Stan u Pržnu bio je idealna pozicija odakle je pevačica lakše i brže mogla da odlazi na nastupe u susedne države, a da po povrtaku uživa u predivnom morskom ambijentu sa svojom porodicom.

Osim brojnih obaveza zbog zakazanih koncerata, pevačica je svakodnevno provodila vreme na plaži sa sinom Andrejom i njegovim drugovima.

"Obožavam da leta provodim u Crnoj Gori. Stan se nalazi na idealnoj lokaciji pa su nam svi primorski gradovi blizu. U Beogradu svi toliko brzo živimo da retko opušteno uživam u zabavi sa članovima porodice. Ovde mi vreme sporije prolazi, pa uspem da se vidim i sa prijateljima sa kojima to nisam uspevala tokom godine. Posle radnog vikenda, dan na moru počinjem bez stresa, budi me Andrejov zagrljaj, dok ostatak dana provodimo na plaži. Mogu da se pohvalim da je moj sin nedavno naučio da pliva, ne plaši se vode i obožava gumene čamce. Kad smo sa njim, moj suprug i ja potpuno podetinjimo, pa i mi uživamo u stvarima koje nismo mogli sebi da priuštimo u detinjstvu. Kad god nam vreme dozvoli, Andreja vodimo u zabavne parkove u Budvi, gde ga osoblje toliko dobro poznaje da bi mogao samostalno da uživa pod njihovim nadzorom. Naš mezimac je veoma društven, i kad se nađe u društvu naših prijatelja, želi da je u centru pažnje. Inače, Andrej me odavno moli da mu rodim brata ili sestru kako bi imao stalno društvo", priča tridesetosmogodišnja Viki Miljković kojoj je ovog leta mnogo značila pomoć njene majke.

Autor: B.B.
Izvor: Hello, Svet
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>