Region

Svet

Romana Panić se predomislila? Nekada veliki protivnik rijalitija, a sada učesnik Farme 5! (Audio)

Romana Panić ušla je prvog septembra u šou Farma 5 uprkos tome što je bila protivnik rijalitija i rekla da nikada ne bi učestvovala u jednom.

Romana Panić se predomislila? Nekada veliki protivnik rijalitija, a sada učesnik Farme 5! (Audio)



Gostujući u emisiji "VIP špajz" na radiju Svet Plus Romana je rekla da se zvezda ne postaje preko noći, kao što je tradicija u rijaliti programima.

"Rijaliti šou varijante su dovele do toga da svaki drugi čovek može da postane javna i medijska ličnost. Mislim da to ne možeš da postaneš preko noći. Mislim da za to treba da imaš neke predispozicije i da se pripremaš za to", ispričala nam je Romana pre izvesnog vremena.

"Pošto ja imam neposrednih šala, nekad znam da kažem nešto i tek kad izgovorim vidim koliku sam glupost lupila. Moji prijatelji i saradnici kažu da bih bila genijalna za neki rijaliti, ali ja se nešto opirem, ustvari se plašim. Ja bih pobegla kroz prozor kada bi me zaključali u nekoj kući", nastavila je Romana u izjavi koju možete poslušati na našoj stranici.

Gledajući Farmu 5 poslednjih nedelju dana možemo da zaključimo kako se Romanino mišljenje promenilo jer još uvek nije pokušavala da pobegne kroz prozor ili razvali kapiju imanja u Lisoviću. U suštini, odlično se snašla u ovom rijalitiju, i još nije izgovorila nešto pa lupila glupost, za šta je smatrala da bi joj bila jedna od najprimećenijih osobina u rijalitiju.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>