Region

Svet

Promocija novog albuma trubačkog orkestra Dejana Ilića (Foto)

Šef trubačkog orkestra Dejan Ilić počeo je promociju novog CD-a koji je početkom avgusta izašao u izdanju City recordsa.

Promocija novog albuma trubačkog orkestra Dejana Ilića (Foto)



"Počeli smo radno jesenju sezonu. Imamo ugovorene nastupe u regionu, kao i gostovanja na TV Pinku kod Jovane i Srđana. Već u nedelju, 8. septembra, gostujemo u jutarnjem programu RTS-a. Zadovoljni smo albumom i već je počeo da uzima svoj mah. U Guči je ove godine bio skoro najslušaniji i pesme su se čule gotovo na svakom štandu. Cilj nam je da naš CD što bolje plasiramo javnosti i publici i tako približno dočaramo kvalitet koji nudimo. Ljubitelji trube prate moju karijeru i zadovoljni su mojim radom. Retkost je da neki od trubačkih orkestara u Srbiji snima CD. U današnje vreme to iziskuje puno novca i zahteva dosta ulaganja. Jedina tri orkestra u Srbiji koja izdaju dobre albume su Boban i Marko Marković, Dejan Petrović i moj orkestar Dejan Ilić", rekao je za naš portal Dejan.



"Sredinom setembra putujemo za Koper u Sloveniji, tamo su trubači izizetno aktuelni. Krajem meseca putujemo za Italiju u Goriciju, na Međunarodni sajam hrane i pića gde ćemo predstavljati našu zemlju i kulturu muzike. Tamo ćemo ujedno promovisati i naš CD. U novembru već putujemo za Švedsku u Stokholm, na događaj koji se zove Balkan Cruise. Na velikom kruzeru koji će krstariti 24 sata biće dosta izvođača, uključujući i nas, tako da nas očekuje dobra sezona", dodao je frontmen orkestra.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>