Region

Svet

Darko Lazić iznenadio Anu Sević buketom ruža i putovanjem u Diznilend

Da u ljubavi između Darka Lazića i Ane Sević cvetaju ruže, poznati pevač pokazao je nedavnim gestom kada je svojoj dragoj poklonio putovanje u Diznilend.

Darko Lazić iznenadio Anu Sević buketom ruža i putovanjem u Diznilend



Pošto nekoliko dana nije bio u Beogradu, Lazić je odlučio da iznenadi Anu, pa ju je ispred vrata sačekalo cveće i koverta sa avionskim kartama.

"Darko i Ana uživaju u ljubavi i redovno poklanjaju jedno drugom razne stvari. Pošto Darko nekoliko dana nije bio u Beogradu i nije video Anu, odlučio je da joj pokloni nešto specijalno. Tako je nedavno ispred vrata čekao veliki cvetni buket za koji je bila prikačena koverta. I dok je Ana pomislila da je u pitanju neko od obožavaoca, kada je otvorila kovertu i videla avionske karte, kao i poruku da u septembru putuju u Diznilend, nije mogla da veruje. A onda se pojavio Darko, koji joj je objasnio da je želeo da je iznenadi i da želi da otputuju negde zajedno", izjavio je za "Alo" izvor blizak ovom ljubavnom paru.

U nameri da saznamo kako se Ana osećala kontaktirali smo sa pevačicom koja nam je otkrila da je bila veoma iznenađena.

"Moram priznati da me je Darko veoma iznenadio. On je znao da ja želim da odem u Diznilend, a kada sam videla karte nisam mogla da verujem. Ne sumnjam da ćemo se odlično provesti u društvu Diznijevih junaka", izjavila je Sevićeva za dnevni list "Alo".

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>