Region

Svet

Beer Fest Beograd 2013: Zvonko Bogdan i Masimo Savić otvorili festival piva (Foto)

Ljubitelje piva jedanaestog po redu Beer Festa već na samom početku okupili su zvuci tamburice i poznate pesme legendarnog Zvonka Bogdana, a emotivnu vibraciju i dobro raspoloženje nastavio je Masimo Savić sa kojim su brojni posetioci svaku pesmu pevali uglas.

Beer Fest Beograd 2013: Zvonko Bogdan i Masimo Savić otvorili festival piva (Foto)



Nekoliko hiljada posetilaca nakon 19 sati uživalo je u zvucima tamburice i starogradskim numerama Zvonka Bogdana, među kojima su prisutnima dah oduzele pesme "Osam tamburaša s Petrovaradina", "Zaustavite Dunav i kazaljke stare", dok su starije dame u publici posebno oduševili i razdrmali vanvremenski hitovi "Moja mala nema mane" i "Evo banke cigane moj".

Posetioci su igrali i veselili se dok se pivo dolivalo u galonima, a prava ludnica je nastala kada je na binu oko 20:30 časova izašao Masimo Savić i svojim prodornim i jedinstvenim glasom zapevao pesmu "Sjaj u tami".

Desetine hiljada posetilaca se u trenutku raznežilo uz emotivne note i reči pesama koje su usledile. Pored svojih numera, pevač je publiku počastio i hitom "Gracija", koju u originalu izvodi "Azra".

Snažna emocija koju je pevač prenosio na publiku ogledala se u aplauzima i ovacijama koje su pratile svaku numeru i instrumental.

Nakon Masima, u 23:45 sati nastupao je Rambo Amadeus, a nešto kasnije u 00:40 časova i grupa "Bad copy".



Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović/Filip Krainčanić,Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>