Region

Svet

Goga Sekulić: Muž mi je umro na rukama, nisam ga ostavljala ni trenutka! (Foto)

Ljubavna priča Goge Sekulić i Igora Ramovića završila se tragičnom smrću Igora čiji je život odnela teška bolest.

Goga Sekulić: Muž mi je umro na rukama, nisam ga ostavljala ni trenutka! (Foto)



Goga Sekulić doživela nervni slom: Za nju nema utehe!
Iako je učinjeno sve što je moguće kako bi se Igor Ramović izlečio i oporavio, on je nažalost preminuo na rukama svoje supruge Goge Sekulić. Pevačica se još uvek nalazi u Nemačkoj gde prikuplja papire kako bi telo supruga bilo prebačeno u Beograd, gde će Igor Ramović biti sahranjen.

"Istina je, izgubila sam Igora! Pre četiri nedelje mu je u Beogradu pozililo i odmah smo otišli u bolnicu. Tamo mu je postavljena dijagnoza raka pankreasa i odmah smo se dogovorili da ode u Nemačku na lečenje. Smešten je na kliniku u Hajdelbergu i tu je podvrgnut najsavremenijim terapijama, ali, bolest je bila jača Sve vreme sam bila uz njega, držala ga za ruku i trudila se da budem jaka za oboje. Njegova majka ga je obilazila, a ja nisam želela da se odvajam ni trenutka od njega. Na rukama mi je i preminuo", izjavila je pevačica za Alo.

Goga Sekulić potpuno je slomljena i neutešna, a PR služba oglasila se na Fejsbuku i Tviteru i zamolila za malo mira za porodice Sekulić i Ramović koje trenutno prolaze kroz teške trenutke.

Tragična ljubav Goge Sekulić i Igora Ramovića: Brak iz snova prekinula opaka bolest (Foto)
"Poštovani, porodice Sekulić i Ramović trenutno prolaze kroz veoma stresne, teške i emotivne trenutke. U Gogino, ali i u njihovo ime, zamolili bismo sve urednike i novinare da im u ovako teškim momentima daju malo privatnosti, da ih ne kontaktiraju za izjave, već da ih puste da u miru isprate voljenog sina, supruga i zeta Igora Ramovića. Hvala svima na razumevanju. PR."

Autor: M.P.
Foto: Twitter
Foto naslovna: Dejan Miličević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>