x
Region
Marakana spremna za koncert Ace Lukasa! (Foto)
7. jun 2013. 10:00
Acu Lukasa sutra očekuje veliki dan, jer će sa svojim Folk haus bendom održati spektakularni koncert na Marakani.


Sve je spremno da Zvezdin stadion počne da gori. Kad se bude uključila sva rasveta, delovaće kao da se plamen raširio Marakanom. "Pevaću tri i po sata. Nemam tremu, ekipa je uigrana. Još nisam siguran kojom pesmom ćemo početi koncert", kaže Lukas.

Premijerno: Novi spot Ace Lukasa za pesmu Dođi gore! (Video)
Bina je postavljena na južnoj tribini stadiona i, slobodno možemo reći, prava je grdosija. Po svojim dimenzijama odgovara četvorospratnici. Široka je 23, dugačka 33, a visoka 14 metara. Kad je reč o ozvučenju, dovoljno je reći da će se zatresti i Cecina kuća preko puta Marakane kad Lukas bude pustio glas.U ovom projektu uz pevača je i njegov producent Saša Mirković i "Beoton". "Za kraj menadžerske karijere želeo sam da ispunim svoj dečački san, a to je da s Acom Lukasom napunim Marakanu. Koncert će, u produkcijskom smislu, pomeriti dosadašnje granice, što će imati prilike da vide svi oni koji se 8. juna nađu na Zvezdinom stadionu. Već sam ispunio jedan san da kao producent pobedim na Evroviziji, pa kad u subotu ostvarim i svoj drugi san, povući ću se iz menadžerskog posla", kažeMirković.

Očekuje se da će na Marakani biti oko 70.000 ljudi.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

   
| More    
Aca Lukas, čija je kolekcija majica izazvala veliku pažnju, otkriva da je ideja kreiranja sopstvenog brenda potekla od njegove supruge Sonje i najavljuje još rokerskije kreacije, u stilu nemačkog benda Ramštajn.
17. april 2014. 21:06
Pevač Aca Lukas je izjavio da obožava scenu, da neće da se povuče još uvek iz muzičkog sveta jer obožava moć koji mu on pruža, kao i da voli svoj posao jer dobija adrenalin koji mu puni ego.
16. april 2014. 21:00
Aca Lukas juče je hitno operisan u bolnici na Novom Beogradu zbog problema sa sinusima koje je imao poslednjih godina, a koji su mu stvarali ogromne bolove i  probleme u disanju.
10. april 2014. 11:39
Ceca Ražnatović i Aca Lukas posle deset godina ponovo su ukrstiti glasove u novoj duetskoj pesmi " Pozovi me kad ostaneš sam". Nakon veliog uspeha sa pesmom "Crni sneg",  jedni od najboljih prijatelja na domaćoj estradi, odlučili su da ponove uspeh novom numerom.
8. april 2014. 11:25
Aca Lukas izjavio je kako se više ne obazire na komentare svojih kolega koje su upućene na njegov račun, jer ne želi nikome da daje besplatnu reklamu, a sebe smatra veoma uspešnim čovekom koji je emotivno i profesionalno ispunjen.
4. april 2014. 20:23
Pevač Aca Lukas priredio je Sonji neverovatno iznenađenje kada joj je na početku proslave rođendana otpevao pesmu "Sunce ljubavi", koja je kod slavljenice izazvala posebne emocije, pa je i zaplakala pred gostima.
23. mart 2014. 23:09
Aca Lukas kreirao je uz pomoć supruge Sonje majice koje su namenjene njegovim najvernijim fanovima. Ovu kolekciju koja je inspirisana njihovom bezuslovnom podrškom Lukas će predstaviti mini revijom na svom nastupu 3. aprila.
23. mart 2014. 14:11
Sonja Vuksanović, supruga Ace Lukasa juče je proslavila rođendan u poznatom beogradskom klubu, a pevač je otkrio nekoliko detalja sa proslave kao i da je svojoj ženi za rođendan kupio automobil.
20. mart 2014. 20:25
Sonja Vuksanović, supruga našeg pevača Ace Lukasa priredila je sinoć rođendansku žurku na kojoj je bilo preko dvesta zvanica. Vidno raspoložena i nasmejana slavljenica dočekivala je goste u jednom beogradskom klubu.
20. mart 2014. 10:36
Pevač  Aca Lukas uskoro kreće na evropsku turneju koja će trajati do septembra, a uskoro će promovisati i svoj novi singl koji još uvek ima radni naziv "Magla".
14. mart 2014. 23:21

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus