x
Region
Marakana spremna za koncert Ace Lukasa! (Foto)
7. jun 2013. 10:00
Acu Lukasa sutra očekuje veliki dan, jer će sa svojim Folk haus bendom održati spektakularni koncert na Marakani.


Sve je spremno da Zvezdin stadion počne da gori. Kad se bude uključila sva rasveta, delovaće kao da se plamen raširio Marakanom. "Pevaću tri i po sata. Nemam tremu, ekipa je uigrana. Još nisam siguran kojom pesmom ćemo početi koncert", kaže Lukas.

Premijerno: Novi spot Ace Lukasa za pesmu Dođi gore! (Video)
Bina je postavljena na južnoj tribini stadiona i, slobodno možemo reći, prava je grdosija. Po svojim dimenzijama odgovara četvorospratnici. Široka je 23, dugačka 33, a visoka 14 metara. Kad je reč o ozvučenju, dovoljno je reći da će se zatresti i Cecina kuća preko puta Marakane kad Lukas bude pustio glas.U ovom projektu uz pevača je i njegov producent Saša Mirković i "Beoton". "Za kraj menadžerske karijere želeo sam da ispunim svoj dečački san, a to je da s Acom Lukasom napunim Marakanu. Koncert će, u produkcijskom smislu, pomeriti dosadašnje granice, što će imati prilike da vide svi oni koji se 8. juna nađu na Zvezdinom stadionu. Već sam ispunio jedan san da kao producent pobedim na Evroviziji, pa kad u subotu ostvarim i svoj drugi san, povući ću se iz menadžerskog posla", kažeMirković.

Očekuje se da će na Marakani biti oko 70.000 ljudi.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

   
| More    
Aca Lukas najavio je veliko iznenađenje sa grupom Elitnim odredi u vidu zajedničkog dueta, ali su pak iz folkerove PR službe ubrzo demantovali ovu muzičku saradnju.
13. septembar 2014. 15:34
Aca Lukas nastupio je sinoć na prepunom popularnom beogradskom splavu Jimmys koji je bio premali da primi sve one koji su želeli da uživaju u pesmama svog omiljenog pevača.
12. septembar 2014. 21:09
Sofija Šašić, maloletna ćerka Željka Šašića, na Fejsbuku je pored svog imena napisala Vu, početna slova prezimena Ace Lukasa.
27. avgust 2014. 11:22
Lepa Brena trenutno se oporavlja od preloma obe ruke, a dok je u bolnici prima veliku podršku svojih fanova, porodice, ali i kolega i prijatelja. Tako je pevačicu posetio i pevač Aca Lukas u pratnji svoje supruge Sonje, a neizbežan je bio i jedan zajednički selfi.
7. avgust 2014. 21:09
Aca Lukas letuje na Crnogorskom primorju sa suprugom Sonjom i ostatkom porodice, međutim, nije sve ispalo kako su planirali. Naime, letovanje se zbog raznih bolesti pretvorilo u pravi pakao.
1. avgust 2014. 10:37
Aca Lukas je odlučio da se džentlmenski izvini Soraji Vučelič i ispravi grešku koju je napravio, a za sve okrivljuje novinare i takozvane "gluve telefone", te dodaje je sve jedan veliki nesporazum.
22. jul 2014. 16:07
Ćerka Ace Lukasa, Viktorija iako ima samo dve i po godine već pokazuje talenat za muziku, a naš popularni folker objavio je snimak svoje mezimica kako peva duetsku pesmu "Ne zanosim se ja".
16. jun 2014. 22:16
Ceca Ražnatović i Aca Lukas premijerno su predstavili pesmu "Ne zanosim se ja" u emisiji Bravo šou, a prema prvim reakcijama publike, definitivno je ovakav duet bio pun pogodak.
13. jun 2014. 22:59
Aca Lukas juče je u policijskoj stanici zatražio policijsku zaštitu, jer je saznao da se sprema fizički napad na njega. Na osnovu priča koje je saznao, pevač je u ozbiljnom strahu i za bezbednost svoje porodice.
12. jun 2014. 18:21
Pevač Aca Lukas otkrio parvu istinu o sebi i svom životu, pevač je takođe dodao da više u životu ne laže iako je nekada voleo da slaže i to pre svega bivše žene.
10. jun 2014. 20:16

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus