Region

Svet

BoyanT najavljuje debitantski singl nakon uspešne saradnje sa grupom In Vivo (Video)

Bojan Petković a.k.a Boyant je dvadesetčetvorogorišnji reper, tekstopisac i producent rođen u Beogradu, a trenutno živi i radi u Njujorku.

BoyanT najavljuje debitantski singl nakon uspešne saradnje sa grupom In Vivo (Video)



Singl "Gimmie more" rezultat je uspešne saradnje Boyanta sa Bojanom Dugićem i Dave Comerford-om. To je ujedno i zvanični debitanski singl kojim se Boyant prvi put samostalno predstavlja domaćoj, ali i svetskoj publici.

Do sada, Boyant je u našem regionu bio zapažen po gostovanju u velikom letnjem hitu iz 2012. godine "Moje leto" grupe In Vivo. Zvanični spot za ovu pesmu je na YouTube kanalu imao preko 30.000.000 pregleda!

Ipak, ovog leta Boyant nam predstavlja svoj debitanski singl u kojem se kao gostujući vokal pojavljuje perspektivna američka pevačica Kari Bel (oni koji prate Hip-Hop/R’n’B scenu sigurno su zapazili ovu devojku kao glavnu akterku u spotu Chris Brown-a za njegov hit singl "Gimme That@ (Remix) feat. Lil Wayne.



Singl "Gimme more" sniman je u čuvenom njujorškom MSR studiju i žanrovski se može svrstati u Hip-Hop/R’n’B zvuk, mada sam izvođač ističe da pesma zapravo pripada Hip-Pop zvuku koji je svojevrsna fuzija dva žanra. Slušalački korpus singla "Gimmie more" su prevashodno pripadnice lepšeg i nežnijeg pola, jer govori o odnosu između muškarca i žene u vremenu u kojem se nalazimo.

Spot za hit singl "Gimme more" sniman je u Njujorku, a režirao ga je Marko Sovilj, talentovani fotograf, dizajner i reditelj koji je svojim radom uveliko poznat u našoj zemlji, a trenutno svoju karijeru realizuje upravo u Njujorku.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>