x
Region
Premijera: Viki Miljković - Čiki, liki, lajla! Poslušajte novu pesmu (Video)
8. maj 2013. 12:04
Folk pevačica Viki Miljković predstavila je premijerno dugo očekivani novi singl interesantnog naziva "Čiki, liki, lajla".


Pevačica je sinoć gostovala u popularnoj emisiji "Ami G Show" kod Ognjena Amidžića, gde je i premijerno izvela svoju novu pesmu u izdanju Grand produkcije.

Tvorac pesme "Čiki, liki, lajla" je popularni rumunski kompozitor DJ Costi, sa kojim je Viki sarađivala i na prethodnom hitu "Rumba", pa ne sumnjamo da će i nova numera ovog leta biti zastupljena u svim kafićima i klubovima.

Pogledajte snimak iz emisije i poslušajte premijerno novi hit Viki Miljković.Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

   
| More    
Viki Miljković doživela je veoma prijatno iznenađenje, kada su joj u jednoj poslastičarnici u Istri napravili sladoled po imenu Viki-Kivi. Oduševljena pevačica fotografiju ovog umetničkog dela je podelila i sa svojim obožavaocima putem društvene mreže Fejsbuk.
15. avgust 2014. 18:12
Viki Miljković trenutno sa svojim suprugom Draganom Taškovićem i sinom Andrejom odmara na crnogorskom primorju. Pevačica je izjavila kako nema problem sa ljubomorom i to što se Taške potpuno posvetio saradnji sa hrvatskom pevačicom Jelenom Rozgom.
28. jul 2014. 23:18
Viki Miljković gostujući u emisiji Suzane Mančić na televiziji Pink progovorila je nedavnom sukobu koji je imala sa mlađim kolegom Milanom Stankovićem, nakon završenog Pink Music Festivala.
9. jun 2014. 22:40
Viki Miljković priznaje da ne bi nikako volela da njen sin ima silikonsku devojku, jer je ionako zabrinuta za budućnost dece, s obzirom u kakvom vremenu žive, iako se trudi da joj sin odrasta u normalnom okruženju.
1. jun 2014. 12:19
Viki Miljković naporno trenira i vežba, jer za nastup nije potrebna samo pesma, već i koreografija koju izvodi. Ona svakodnevno uvežbava nastup, koji želi da dovede do savršenstva.
11. april 2014. 21:38
Pevačici Viki Miljković preseo je odlazak kod frizera! Ona se na putu ka salonu našla usred mafijaškog obračuna! Pucnjava, meci koji lete na sve strane, opšta panika, učinili su to da Viki bude zahvalna što je uopšte izvukla živu glavu.
30. decembar 2013. 10:36
Svetlana Ceca Ražnatović presrećna je što će nova turska serija "Sila" za nekoliko dana početi da se emituje na Pinku. Ljubavnu priču koja je opčinila ceo region, gledaće po drugi put!
10. decembar 2013. 11:21
Folk pevačica Violeta Viki Miljković tek što se vratila iz Pariza sa porodičnog odmora na kom je proslavila sinov rođendan, imala je saobraćajnu nezgodu. Srećom, nije povređena, a na automobilu je načinjena manja materijalna šteta.
1. novembar 2013. 12:00
Ukoliko ste se pitali gde je i šta radi pevačica Viki Miljković koja je poslednju pesmu "Čiki, liki, lajla" izbacila letos, ne brinite. Karijeru je stavila u drugi plan i posvetila se svom šestogodišnjem sinu Andreju.
28. oktobar 2013. 14:01
Folk pevačica Violeta Viki Miljković, koja sa uspehom na srpskoj muzičkoj sceni traje više od dve decenije, u medijima je poznata po povučenom porodičnom životu koji vodi.
10. septembar 2013. 15:23

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus