x
Region
Premijera: Viki Miljković - Čiki, liki, lajla! Poslušajte novu pesmu (Video)
8. maj 2013. 12:04
Folk pevačica Viki Miljković predstavila je premijerno dugo očekivani novi singl interesantnog naziva "Čiki, liki, lajla".


Pevačica je sinoć gostovala u popularnoj emisiji "Ami G Show" kod Ognjena Amidžića, gde je i premijerno izvela svoju novu pesmu u izdanju Grand produkcije.

Tvorac pesme "Čiki, liki, lajla" je popularni rumunski kompozitor DJ Costi, sa kojim je Viki sarađivala i na prethodnom hitu "Rumba", pa ne sumnjamo da će i nova numera ovog leta biti zastupljena u svim kafićima i klubovima.

Pogledajte snimak iz emisije i poslušajte premijerno novi hit Viki Miljković.Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

   
| More    
Viki Miljković naporno trenira i vežba, jer za nastup nije potrebna samo pesma, već i koreografija koju izvodi. Ona svakodnevno uvežbava nastup, koji želi da dovede do savršenstva.
11. april 2014. 21:38
Pevačici Viki Miljković preseo je odlazak kod frizera! Ona se na putu ka salonu našla usred mafijaškog obračuna! Pucnjava, meci koji lete na sve strane, opšta panika, učinili su to da Viki bude zahvalna što je uopšte izvukla živu glavu.
30. decembar 2013. 10:36
Svetlana Ceca Ražnatović presrećna je što će nova turska serija "Sila" za nekoliko dana početi da se emituje na Pinku. Ljubavnu priču koja je opčinila ceo region, gledaće po drugi put!
10. decembar 2013. 11:21
Folk pevačica Violeta Viki Miljković tek što se vratila iz Pariza sa porodičnog odmora na kom je proslavila sinov rođendan, imala je saobraćajnu nezgodu. Srećom, nije povređena, a na automobilu je načinjena manja materijalna šteta.
1. novembar 2013. 12:00
Ukoliko ste se pitali gde je i šta radi pevačica Viki Miljković koja je poslednju pesmu "Čiki, liki, lajla" izbacila letos, ne brinite. Karijeru je stavila u drugi plan i posvetila se svom šestogodišnjem sinu Andreju.
28. oktobar 2013. 14:01
Folk pevačica Violeta Viki Miljković, koja sa uspehom na srpskoj muzičkoj sceni traje više od dve decenije, u medijima je poznata po povučenom porodičnom životu koji vodi.
10. septembar 2013. 15:23
Pevačica Viki Miljković premijerno je objavila spot za duetsku pesmu sa Dadom Polumentom, "Samo namigni".
25. jul 2013. 16:02
Viki Miljković i Dado Polumenta prvo su najavili zajedničku pesmu "Samo namigni" fotografijama sa snimanja spota, a sada i tizerom.
21. jul 2013. 20:30
Viki Miljković pokazivala sinu Andreju kako se može uživati na vodi a da se pritom ne skvasi.
15. jul 2013. 21:28
Viki Miljković i Dado Polumenta snimali su 24 sata bez prestanka spot za novu pesmu "Samo namigni", koju će uskoro promovisati i kako oboje očekuju – napraviti pravi lom!
5. jul 2013. 12:44

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus