Region

Svet

Majka Maje Nikolić: Ne želim da Maja skuplja poene na mojoj bolesti

Majina mama Slavica kaže da njena ćerka nekada ima brži jezik od pameti, ali da nije zla osoba. Slavica tvrdi da je Maja uvek bila glasna i bučna, te da često kaže i ono što ne misli i brzo se pokaje. Borac je na nju, ali je temperament nasledila od oca koji je vojno lice, strog, nezgodan i krut.

Majka Maje Nikolić: Ne želim da Maja skuplja poene na mojoj bolesti



Slavica se osvrnula i na svoju tešku bolest i Majino plakanje dok se ispovedala Topu.

"Pa šta ako stalno peva?! Šta treba da radi, da plače? Uostalom, njeno ponašanje je malo drastičnije jer sigurno na nju utiče i ovo moje stanje. Otkrili su mi karcinom krajem oktobra prošle godine i od tada je Maja non-stop uz mene. Znam da je Maji bilo teško i da je zbog toga bila malo napornija. Ali pošto je borac, trudi se da se na njoj to ne vidi toliko, jer nije od ljudi koji stalno kukaju i sažaljevaju svoju sudbinu", rekla je Slavica.

Majka kaže da nije želela da joj ćerka sakuplja poene na njenoj bolesti, ali da zna da je potrešena.

"Nisam želela da ćerka sakuplja poene na mojoj bolesti i stalno sam gledala šta se dešava u kući. Vidim da se svi žale na njene štikle. Misle, ona to namerno. Ma jok, ona nosi štikle ceo dan i svuda. I po kući ih obuje i klapara. To je njen neki fazon, deo imidža."

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus


>