Region

Svet

Najgledaniji domaći spotovi na Jutjubu (Video)

Ubedljivo najgledaniji domaći spot na Jutjubu je spot za pesmu "Daleko si" koju izvode Aca Lukas i Ivana Selakov sa preko 28 miliona pregleda. Na listi najgledanijih spotova nalaze se i Saša Kovačević, Anabela, Elitni odredi, Dado Polumenta, MC Yankoo...

Najgledaniji domaći spotovi na Jutjubu (Video)



Dobro je poznato da broj pregleda određene pesme na Jutjubu na neki način govori o tome koliko je izvesni izvođač popularan i koliko je njegova pesma slušana. Možda ćete biti iznenađeni, ali na listi najgledanijih spotova se ne nalaze spotovi Cece, Zdravka Čolića, Riblje Čorbe ili Željka Joksimovića.

Kada su domaći izvođači u pitanju daleko ispred svih prednjači pesma "Daleko si" koju izvode Aca Lukas i Ivana Selakov sa čak preko 28 miliona pregleda.

Sledeći po broju pregleda je spot Saše Kovačevića za njegov hit "Lapsus" koji je pogledan čak 20 miliona puta. Treće mesto po broju pregleda zauzima spot za pesmu "Beograd" koju izvode DJ Shone, Anabela i Elitni odredi . Njihov spot je pregledan više od 17 miliona puta.

Kontroverzna pevačica Jelena Karleuša takođe može da se pohvali velikim brojem pregleda, pa tako njen spot "Krimi rad" ima preko 10 miliona pregleda.

Više od 10 miliona pregleda zabeležili su i sledeći izvođači:

Gagi bend i Džej sa numerom "Zek Zek", Dado Polumenta, MC Yankoo, DJ Mlađa i MC Stojan i njihov spot za pesmu "Ja volim Balkan", Cvija i Dara Bubamara i njihov spot "Noć za nas", MC Yankoo i spot "Slatka mala", Dragana Mirković i Danijel Đokić i njiov spot za pesmu "Život moj".

Ako još niste pogledali najpopularniji domaći spot za pesmu Ace Lukasa i Ivane Selakov - Daleko si, možete ga pogledati ovde.



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>