Region

Svet

Riblja Čorba i Atomsko Sklonište na Bike Rock Festu na Kalemegdanu!

Po uzoru na slične manifestacije koje se organizuju u svetu, na Kalemegdanu će od 30. maja do 2. juna biti održan veliki muzičko-bajkerski festival "Bike rock" na kojem će nastupiti Riblja čorba, Dado Topić, Atomsko sklonište, YU grupa i mnogi drugi.

Riblja Čorba i Atomsko Sklonište na Bike Rock Festu na Kalemegdanu!



Na festivalu se očekuje više od 5.000 bajkera i oko 100.000 posetilaca, a ova manifestacija se organizuje uz podršku moto kluba "Harley-Davidson Serbia", Skupštine grada i Turističke organizacije Beograda.

Zvanično otvaranje je 31. maja u 12 časova, a svakog dana u 18 časova počinje bogati muzički program u okviru kojeg će nastupiti brojni rok bendovi i poznati di-džejevi.

Posebna atrakcija će biti izbor za "Miss Moto Srbije", a pobednica ovog takmičenja će predstavljati Srbiju na svetskom izboru za "Miss Motors" koji se održava u septembru u Italiji. Zanimljivo je da će pobednica ovog izbora postati svetski ambasador bezbednosti u saobraćaju.

Na prostoru Donjeg grada na Kalemegdanu biće postavljen i kamp za bajkere, a deo prihoda od prodaje ulaznica će biti namenjen za humanitarne svrhe, pored toga biće organizovana i akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Svečana bajkerska vožnja od Kalemegdana do Avale će biti održana 1. juna od 16 do 18 časova.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>