Region

Svet

Aleksandra Radović u ulozi kraljice (Video)

Pevačica Aleksandra Radović pozajmiće glas kraljici Tari, jednom od glavnih likova u crtanom filmu "Čuvari tajnog kraljevstva", koji u domaće bioskope stiže 23. maja.

Aleksandra Radović u ulozi kraljice (Video)



U originalnoj verziji filma kraljici je glas pozajmila američka pop diva Bijonse Nouls. Aleksandri ovo nije prvo učešće u sinhronizaciji. Ona je već pozajmila glas u filmu "Alvin i veverice – urnebesni brodolom", a za srpsku verziju filma "Kralj lavova" otpevala je poznatu naslovnu numeru "Životni krug".

Uvek se radujem novim izazovima i saradnji sa ljudima iz sveta filma. Drago mi je što sam ponovo dobila šansu da učestvujem u nečemu drugačijem od onoga što inače radim, i daću sve od sebe da budem upola dobra kao Bijonse u ulozi koja mi je dodeljena. Tvorci "Ledenog doba" su pripremili sjajnu novu avanturu i jedva čekam da u nju uplovim - rekla je Aleksandra povodom nove filmske uloge.

Junacima filma glasove su pozajmili i Teodora Živanović, Siniša Ubović, Marko Janketić, Marko Živić, Dragan Vujić i Aleksandar Srećković Kubura, a trejler za film možete pogledati ovde:



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>