Region

Svet

Gibonni i Simply Red zajedno na koncertu! (Foto)

Splitski pevač Zlatan Stipišić Gibonni nastupiće kao specijalan gost pevača grupe "Simply Red", Micka Hucknalla, na delu njegove evropske turneje.

Gibonni i Simply Red zajedno na koncertu! (Foto)



Gibonni je dobio priliku da testira svoje nove pesme na engleskom jeziku pred evropskom publikom i to kao gost na koncertima Micka Hucknalla, pevača svetski proslavljene grupe "Simply Red".

Tajna veza koja je spojila Hucknalla i splitskog pevača zove se Andy Wright, dugogodišnji producent grupe "Simply Red", koji je sarađivao i s Davidom Bowijem, Annie Lennox i Natalie Imbrugliom, a trenutno producira Gibonnijev album na engleskom jeziku.



Za dva koncerta, 25. marta i u Budimpešti i 27. marta u Pragu, Gibonni priprema nastup koji bi trebao trajati nešto više od pola sata, tokom kojeg planira da izvede sedam novih pesama koje će se naći na njegovom albumu "20th Century Man".

"Pevaću samo pesme na engleskom, ali ako to neko iz publike zatraži na hrvatskom, izvešću i jednu staru pesmu", rekao je Gibonni, trenutno posvećen novom albumu i pripremama za evropske nastupe.

Autor: B.B.
Izvor: Gloria.hr
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>