x
Region
Komšije ljute na Šaka Polumentu: Ne plaća održavanje zgrade!
12. mart 2013. 13:50
Šako Polumenta nije štedeo za kupovinu stana u centru Beograda, međutim, kada dođe vreme za plaćanje održavanja zgrade u kojoj živi, crnogorskog pevača nema nigde, zbog čega su njegove komšije veoma ljute.


O neplaćanju održavanja zgrade prvo je posvedočila Polumentina komšinica koja je gnevna na Šaka iz više razloga, a ponajviše zbog smeća koje se često može naći ispred njegovih vrata, kao i zbog čišćenja za koje pevač odbija da izdvaja 500 dinara, koliko to košta.

"Velika većina stanara u zgradi izmiruje svoje obaveze prema firmi koja se bavi održavanjem, ali ne i Šako Polumenta. Ja ne znam da li on živi tu, ali viđamo ga često i bez obzira na to da li je stalno u tom stanu ili ne, dužan je da kao i svi mi plati održavanje zgrade, a cena po stanu na mesečnom nivou je od 500 do 600 dinara. Međutim, on ne samo da ne plaća, već redovno možete videti đubre ispred njegovog stana koje moramo da preskačemo, a on ni dinar ne daje za održavanje", rekla je komšinica iz zgrade koja je insistirala na anonimnosti, dok je druga pokazala spisak neplatiša na kome se nalazi i ime pevača.

"Ne plaća ni za održavanje lifta, dok ja koja živim u prizemlju plaćam iako mi ne treba. Evo, imate ovde spisak stanara, pa se možete uveriti ko plaća, a ko ne", rekla nam je Šakova komšinica.

U toku jučerašnjeg dana pokucali smo na vrata poznatog crnogorskog pevača, ali nismo ga zatekli, te smo pokušali da ga kontaktiramo telefonom, ali nismo uspeli dobiti odgovor.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

   
| More    
Iako je Šako Polumenta jedan od najtraženijih pevača na ovim prostorima, on pored pevačke karijere ipak ne odustaje od ostvarenja svog sna i plana da sagradi hotel. Tako je njegova vila "Rijana" u Ulcinju konačno završena.
10. jul 2014. 17:00
Folk pevač Šako Polumenta oglasio se javno povodom nemile situacije u kojoj se našla Ivana Stamenković Sindi i poručio joj da u svakom smislu može računati na njegovu pomoć.
23. jun 2014. 16:18
Šako Polumenta doživeo je veliku neprijatnost kada se na njegovom Fejsbuk profilu pojavila fotografija polnog organa, za koji su svi pomislili da je njegov. Oni koji ga poznaju bili su šokirani jer niko od njih nije ni sanjao da će folk pevač otići toliko daleko.
10. jun 2014. 17:49
Šako Polumenta i  Nemanja Staletović ekranizovali su spot za pesmu Bolje mi je u kojoj se kao gost pojavljuje i bivša članica grupe Models Ivana Stamenković Sindi.
10. maj 2014. 15:35
Popularni folk pevač Šako Polumenta i njegov mlađi kolega Nemanja Staletović snimili su spot za duetsku pesmu "Bolje mi je", a glavna ženska uloga u spotu pripala je Ivani Stamenković Sindi.
15. april 2014. 01:34
Šako Polumenta sinoć je nastupio u Majamiju, a podršku mu je pružala manekenka Nevena Miličević. Sudeći po fotografijama koje je Nevena objavila na društvenim mrežama, njih dvoje su jako prisni, pa možda čak i ne samo prijatelji.
19. decembar 2013. 20:56
Šako Polumenta trenutno se nalazi na svojoj turneji po američkom kontinentu, a sem što radi punom parom, on je našao vremena i da uživa, i to ni manje ni više, no u mondenskom kalifornijskom naselju, Beverli Hilsu.
9. decembar 2013. 13:43
Jedan od najomiljenijih​ pevača kod nas, Šako Polumenta, koji je svoju popularnost potvrdio u eminentnim beogradskim klubovima River i Teatro, priuštiće vam spektakularan doček Nove godine u ekskluzivnom hotelu Metropol!
4. decembar 2013. 20:31
Popularni pevač se nakon sjajne sezone na splavu "River", gde je svakog petka oduševljavao Beograđane i ulepšavao im veče, uputio u Sjedinjene Američke Države gde trenutno boravi u sklopu svoje turneje.
27. novembar 2013. 10:09
Klub Teatro u petak počinje sa novom sezonom uz fantastični trio  - Šako Polumenta, Snežana Nena Nešić i Nemanja Staletović koji ce ekskluzivno nastupati i svakog ​narednog ​petka!
1. oktobar 2013. 22:39

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus