x
Region
Goca Tržan prodaje svoje haljine putem Facebook-a
7. mart 2013. 21:52
Popularna pevačica Goca Tržan na Facebook-u prodaje svoju garderobu koju više ne nosi.


Mnogi od nas imaju gomilu stvari koje samo zauzimaju previše mesta u ormarima. Pevačica je našla praktično rešenje za ovaj problem. Ona svoje stvari koje je obukla po koji put, ili čak nijednom, prodaje ili poklanja. Pojedine stvari nudi svojim koleginicama jer, kako kaže, zna da ima dosta samohranih majki, a i ona je jedna od njih pa zna koliko im je teško.

"Nisam ja izmislila ništa novo, ovo radi većina pevačica u svetu", rekla je Goca u emisiji "Ekskluziv", a svojim primerom to potvrđuju i njene koleginice Anabela Bukva, Slavica Ćukteraš i Neda Ukraden.

Na negativne komentare da je mogla naći bolji način da zaradi novac, Goca je rekla: "Šta nekoga briga kako ja trošim novac?!".

"Ovo je moj novac, a ja kad nastupam za pomoć nekome to i radim. Odričem se honorara, ali od toga ne pravim reklamu, jer mi tako nešto nije potrebno", rekla je Goca na primedbe da je taj novac mogla dati u humanitarne svrhe.

Autor: M.P.
Izvor: Mondo

   
| More    
Ni Goca Tržan, poput mnogih žena širom nekada bivše Jugoslavije, nije bila imuna na šarm Zdravka Čolića, u kojeg je kaže bila nemoguće zaljubljena.
29. septembar 2014. 10:27
Goca Tržan i Raša Novaković navodno su pre nekoliko meseci raskinuli svoju četvorogodišnju vezu, ali da je ceo raskid izmišljen, potvrdila je i ekipa Paparaco lova koja je zaljubljeni par uhvatila u strasnom poljupcu u jednoj pekari.
22. septembar 2014. 23:22
Goca Tržan i Raša Novaković navodno su pre nekoliko meseci raskinuli svoju četvorogodišnju vezu, a nedugo nakon rastanka pevačica je pronašla utehu u novom dečku.
21. septembar 2014. 15:49
Bivši dečko Goce Tržan, Raša Novaković napravio je skandal izpred pevačicine zgrade, kada je pod dejstvom alkohola rešio da se obračuna sa njenim sadašnjim dečkom.
18. septembar 2014. 22:20
Goca Tržan otkrila je putem društvene mreže Tviter da je veoma ponosna na svoje roditelje, koji su nakon 45 godina uspeli da ostave cigarete i dodala da ako su oni uspeli, može svako to da učini.
10. septembar 2014. 23:49
Goca Tržan i Ivan Marinković nikako ne mogu da izglade odnose, a ovog puta do svađe je došlo zbog polaska u školu njihove ćerke. Pevačica i njen bivši zajedno su ispratili Lenu u školu, ali je bivši farmer doživeo pravo razočarenje kada je video pevačicinu majku ispred, dok je njegovoj bilo zabranjeno da dođe.
3. septembar 2014. 12:25
Goca Tržan je potpuno je ushićena poslednjih dana avgusta, obzirom da će njena miljenica Lena već 1. septembra krenuti u prvi razred, i to privatne škole u Beogradu. Kako pevačica navodi, sve je spremno za taj dan.
22. avgust 2014. 10:58
Goca Tržan posvetila je mnogo vremena i truda kako bi usavršila svoj izgled, a iako su se njeni napori isplatili pevačica i dalje svakodnevno vežba. Ovog puta, Goca je na svoj Fejsbuk profil okačila video na kome trenira boks.
20. avgust 2014. 22:20
Goca Tržan uveliko radi na novom singlu "Tajno moja" koji bi, sudeći po pojedinim stihovima, vrlo dobro mogao opisati trenutnu situaciju između pevačice i njenog bivšeg dečka Raše Novakovića.
13. avgust 2014. 11:13
Goca Tržan poslednjih dana privukla je veliku medijsku pažnju zbog raskida veze sa četrnaest godina mlađim bubnjarom Rašom Novakovićem. Ovog puta pevačica je potpuno zbunila voditelja emisije "Premijera", odogovorom na pitanje, da li su njih dvoje još uvek  u vezi.
29. jul 2014. 19:09

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus