x
Region
Goca Tržan prodaje svoje haljine putem Facebook-a
7. mart 2013. 21:52
Popularna pevačica Goca Tržan na Facebook-u prodaje svoju garderobu koju više ne nosi.


Mnogi od nas imaju gomilu stvari koje samo zauzimaju previše mesta u ormarima. Pevačica je našla praktično rešenje za ovaj problem. Ona svoje stvari koje je obukla po koji put, ili čak nijednom, prodaje ili poklanja. Pojedine stvari nudi svojim koleginicama jer, kako kaže, zna da ima dosta samohranih majki, a i ona je jedna od njih pa zna koliko im je teško.

"Nisam ja izmislila ništa novo, ovo radi većina pevačica u svetu", rekla je Goca u emisiji "Ekskluziv", a svojim primerom to potvrđuju i njene koleginice Anabela Bukva, Slavica Ćukteraš i Neda Ukraden.

Na negativne komentare da je mogla naći bolji način da zaradi novac, Goca je rekla: "Šta nekoga briga kako ja trošim novac?!".

"Ovo je moj novac, a ja kad nastupam za pomoć nekome to i radim. Odričem se honorara, ali od toga ne pravim reklamu, jer mi tako nešto nije potrebno", rekla je Goca na primedbe da je taj novac mogla dati u humanitarne svrhe.

Autor: M.P.
Izvor: Mondo

   
| More    
Goca Tržan, koja je nedavno okončala vezu sa četrnaest godina mlađim bubnjarom iz njenog benda Rašom Novakovićem, progovorila je o raskidu i dodala da još uvek ništa nije konačno.
21. jul 2014. 22:24
Goca Tržan okončala je višegodišnju vezu sa četrnaest godina mlađim bubnjarom Rašom Novakovićem zbog sve češćih svađa i nesuglasica koje su imali u poslednje vreme.
20. jul 2014. 20:10
Pevačica Goca Tržan spremna je za drugi brak, a na ludi kamen staće sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem. Ipak, ova ceremonija će se obaviti bez previše zvanica i venčanju kakvo je Goca zamislila prisustvovaće samo kumovi i mladenci.
18. jul 2014. 11:19
Goca Tržan se odlično zabavlja i uživa na moru u društvu svog dečka Raše Novakovića, a s obzirom da ga je fotografisala na plaži i da je on fenomenalno "ispao" na toj fotografiji, nije mogla da izdrži i da je ne objavi na Tviteru.
15. jul 2014. 15:58
Goca Tržan danas na primorju u Hrvatskoj proslavlja svoj 40. rođendan, a jedina želja koju ima je da u toku ove godine zatrudni i da svom dečku Raši Novakoviću rodi dete.
8. jul 2014. 18:18
Bivši supružnici Goca Tržan i Ivan Marinković juče su se sreli na sudskom ročištu povodom pevačicinog zahteva da alimentacija za njihovu ćerku bude povećana sa 5.000 na 12.000 dinara.
14. jun 2014. 14:57
Goca Tržan iskoristila je slobodan dan kako bi uživala u zajedničkim trenutcima sa svojom ćerko Lenom i dečkom Rašom. Fotografiju kako zagrljeni poziraju podelila je i putem društvene mreže Instagram sa svojim obožavaocima.
9. jun 2014. 20:07
Pevačica Goca Tržan odlučila je da svoju ćerku Lenu upiše u jednu privatnu školu u Beogradu, za koju će je školarina koštati čak 32 000 evra. Takođe je otkrila i da veoma žali što nije završila fakultet.
7. jun 2014. 14:27
Poznata po svom britkom jeziku, Goca Tržan malo kada uspe da sakrije neki detalj iz privatnog života. Iako je u ozbiljnoj vezi sa mlađanim Rašom, Goca ne prestaje da mami uzdahe muškog roda, a evo i kako deluje na isti.
6. jun 2014. 14:29
Bivša modelsica Nevena Adžemović priznaje da nije volela školske dane, ali zato za svog sina Rastka želi samo najbolje. Upisala ga je u privatnu školu, pa će od septembra Rastko sedeti u istoj klupi sa Lenom, ćerkom Goce Tržan.
6. jun 2014. 14:09

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus