x
Region
Oliver Mandić i Željko Joksimović udružuju snage: Uskoro novi singl!
28. februar 2013. 09:56
Nakon petnaest godina muzičke pauze, legendarni Oliver Mandić rešio je da snimi nove pesme, a kako zvuči kada sarađuje sa Željkom Joksimovićem, uskoro će moći da čuje publika širom Srbije.


Naime, dva vrsna muzičara započela su saradnju na Mandićevom novom projektu „Ono što ti nisam rekao...mama“, koji bi svetlost dana trebao da ugleda krajem marta.

- Odlučio sam da postprodukciju svog maksi singla uradim kod Željka u studiju „Minakord“ zbog toga što ima najbolju i najsavremeniju opremu. Više nemam potrebu da putujem u inostranstvo kako bih radio, to sve imam i u Begradu. Joksimović je najozbiljniji muzičar u zemlji i ovo je za mene pravi izazov kada je upitanju muzičko stvaralaštvo. Željko mi radi ceo album na kojem će se naći petnaestak pesama, što starih, što novih. Stare pesme biće urađene u novom aranžmanu, osvežene muzički, ali i produkcijski, tako da sam siguran da će se publici dopasti. Inače, za sve moje obožavaoce spremam novi maksi singl koji bi trebalo da se pojavi u martu mesecu, a naslovna numera glasi „Ono što ti nisam rekao...mama”, kaže Oliver.


Autor: S.P.
Izvor: Alo

   
| More    
Željko i Jovana Joksimović Željko danas su po drugi put nakon dve godina izgovorili sudbonosno da i venčali se u crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu u prisustvu najbliže porodice, prijatelja i kolega.
14. septembar 2014. 17:49
Željko i Jovana Joksimović danas će po drugi put  nakon dve godina izgovoriti sudbonosno da i u crkvi u Beogradu, a kako bi sve prošlo bez ikakvog incidenta, bračni par je angažovao preko 20 momaka iz obezbeđenja.
14. septembar 2014. 11:42
Nakon prošlogodišnjeg venčanja na Maldivima, Jovana i Željko Joksimović upriličiće crkveno venčanje i krštenje sina, a u restoranu u kome će se mladenci veseliti, 14. septembra, meni košta čak 90 evra!
11. septembar 2014. 10:32
Voditeljka Jovana Joksimović samo pet meseci nakon porođaja, vratila se na posao, a juče je prvi put posle bolovanja pozdravila gledaoce Jutarnjeg programa televizije Pink.
9. septembar 2014. 21:11
Jovana i Željko Joksimović venčali su se pre dve godine na Maldivima, ali bez prisustva porodice i prijatelja. Poznati par odlučio je da sredinom septembra svoju ljubav krunišbrakom i u crkvi, a potom priredi i svadbeno veselje u jednom poznatom beogradskom restoranu.
5. septembar 2014. 19:47
Pop pevač Željko Joksimović nastupio je u četvrtak u Makedonskoj Kamenici u okviru manifestacije Kameničko kulturno leto 2014.
30. avgust 2014. 21:23
Željko Joksimović svojoj ćerki iz prvog braka Mini, putem društvene mreže Tviter čestitao je vrlo emotivnom porukom rođendan, a njegov status raznežio brojne njegove fanove.
29. avgust 2014. 19:53
Kristina Kovač nije prihvatila izazov koji joj je uputio Željko Joksimović, jer nije želela da se priključi masovnom trendu, već je odlučila da svoju donaciju uplati na odeđeni žiro račun.
25. avgust 2014. 20:51
Željko Joksimović odgovorio je na izazov Emine Jahović i time se priključio humantarnoj akciji u prikupljanju novčanih sredstava za osobe obolele od amiotrofične lateralne skleroze (ALS).
24. avgust 2014. 20:26
Bračni par Jovana i Željko Joksimović sa sinom Kostom boravi na Crnogorskom primorju, a slobodno vreme novopečeni roditelji iskoristili su i da se dobro provedu, u noćnom izlasku.
7. avgust 2014. 15:44

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus