x
Region
Oliver Mandić i Željko Joksimović udružuju snage: Uskoro novi singl!
28. februar 2013. 09:56
Nakon petnaest godina muzičke pauze, legendarni Oliver Mandić rešio je da snimi nove pesme, a kako zvuči kada sarađuje sa Željkom Joksimovićem, uskoro će moći da čuje publika širom Srbije.


Naime, dva vrsna muzičara započela su saradnju na Mandićevom novom projektu „Ono što ti nisam rekao...mama“, koji bi svetlost dana trebao da ugleda krajem marta.

- Odlučio sam da postprodukciju svog maksi singla uradim kod Željka u studiju „Minakord“ zbog toga što ima najbolju i najsavremeniju opremu. Više nemam potrebu da putujem u inostranstvo kako bih radio, to sve imam i u Begradu. Joksimović je najozbiljniji muzičar u zemlji i ovo je za mene pravi izazov kada je upitanju muzičko stvaralaštvo. Željko mi radi ceo album na kojem će se naći petnaestak pesama, što starih, što novih. Stare pesme biće urađene u novom aranžmanu, osvežene muzički, ali i produkcijski, tako da sam siguran da će se publici dopasti. Inače, za sve moje obožavaoce spremam novi maksi singl koji bi trebalo da se pojavi u martu mesecu, a naslovna numera glasi „Ono što ti nisam rekao...mama”, kaže Oliver.


Autor: S.P.
Izvor: Alo

   
| More    
Posle šest meseci podstanarskog života na Dedinju, Jovana i Željko Joksimović vratili su se zajedno sa sinom Kostom u luksuzni dom u kompleksu na Zvezdari.
16. jul 2014. 11:49
Jovana i Željko Joksimović nakon građanskog venčanja koje su imali 20. januaru 2012. godine na Maldivima, a potom i u našoj zemlji, odlučili su da svoju ljubav u septembru krunišu i u crkvi.
11. jul 2014. 18:36
Željko i Jovana Joksimović otputovali su juče u Crnu Goru, ali bez tromesečnog sina Koste, kojeg su ostavili u Beogradu, na čuvanje bakama, dekama i dadiljama.
4. jul 2014. 10:50
Željko Joksimović polako se sprema da zajedno sa svojom suprugom Jovanom i sinom Kostom, otputuje na more, gde će se odmoriti i sabrati utiske s koncerta u Skoplju, kako kaže, najvećeg u dosadašnjoj karijeri.
29. jun 2014. 12:08
Željko Joksimović održao je sinoć nas tadionu "Filip Vtori" u Skoplju, spektakularan koncert pred više od 70.000 ljudi, koji je trajao nešto više od tri sata.
22. jun 2014. 15:47
Željko Joksimović održaće 21. juna na fudbalskom stadionu "Filip Drugi" u Skoplju  solistički koncert, a tim povodom biće transportovano čak 15 šlepera opreme iz Beograda.
18. jun 2014. 21:20
Kantautor i muzičar Željko Joksimović ispričao je prilikom gostovanja kod Ivana Ivanovića da je snimao porođaj svoje supruge Jovane Joksimović, koja je pre nepuna dva meseca na svet donela njihovog sina Kostu.
7. jun 2014. 23:01
U večerašnjem izdanju emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" popularni domaćin ugostiće ponovo jednog od najboljih kompozitora i pevača sa ovih prostora, Željka Joksimovića.
6. jun 2014. 16:56
Željko Joksimović nastupiće na otvaranju ovogodišnjeg festivala "Junfest", koji će se održati od 13. do 22. juna na beogradskom Ušću. Organizatori su odlučili da prvi dan festivala posvete svima koje su zadesile tragične sudbine zbog poplava.
30. maj 2014. 12:25
Željko i Jovana Joksimović, kao i mnoge brojne ličnosti sa javne scene, priključili su se akciji za pomoć ugroženom stanovništvu koje je usled katastrofalnih poplava ostalo bez krova nad glavom.
29. maj 2014. 12:08

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus