x
Region
Oliver Mandić i Željko Joksimović udružuju snage: Uskoro novi singl!
28. februar 2013. 09:56
Nakon petnaest godina muzičke pauze, legendarni Oliver Mandić rešio je da snimi nove pesme, a kako zvuči kada sarađuje sa Željkom Joksimovićem, uskoro će moći da čuje publika širom Srbije.


Naime, dva vrsna muzičara započela su saradnju na Mandićevom novom projektu „Ono što ti nisam rekao...mama“, koji bi svetlost dana trebao da ugleda krajem marta.

- Odlučio sam da postprodukciju svog maksi singla uradim kod Željka u studiju „Minakord“ zbog toga što ima najbolju i najsavremeniju opremu. Više nemam potrebu da putujem u inostranstvo kako bih radio, to sve imam i u Begradu. Joksimović je najozbiljniji muzičar u zemlji i ovo je za mene pravi izazov kada je upitanju muzičko stvaralaštvo. Željko mi radi ceo album na kojem će se naći petnaestak pesama, što starih, što novih. Stare pesme biće urađene u novom aranžmanu, osvežene muzički, ali i produkcijski, tako da sam siguran da će se publici dopasti. Inače, za sve moje obožavaoce spremam novi maksi singl koji bi trebalo da se pojavi u martu mesecu, a naslovna numera glasi „Ono što ti nisam rekao...mama”, kaže Oliver.


Autor: S.P.
Izvor: Alo

   
| More    
Kristina Kovač nije prihvatila izazov koji joj je uputio Željko Joksimović, jer nije želela da se priključi masovnom trendu, već je odlučila da svoju donaciju uplati na odeđeni žiro račun.
25. avgust 2014. 20:51
Željko Joksimović odgovorio je na izazov Emine Jahović i time se priključio humantarnoj akciji u prikupljanju novčanih sredstava za osobe obolele od amiotrofične lateralne skleroze (ALS).
24. avgust 2014. 20:26
Bračni par Jovana i Željko Joksimović sa sinom Kostom boravi na Crnogorskom primorju, a slobodno vreme novopečeni roditelji iskoristili su i da se dobro provedu, u noćnom izlasku.
7. avgust 2014. 15:44
Druga sezona regionalnog muzičkog šoua X Factor Adria zakazana je za mart sledeće godine, ali ovoga puta u ulozi sudije i mentora sigurno nećemo gledati Željka Joksimovića.
2. avgust 2014. 13:11
Omiljeni kantautor širom regiona, Željko Joksimović, održao je sinoć spektakularni koncert u Zadru, gde su ga sjajnom atmosferom dočekali tamošnji fanovi.
1. avgust 2014. 13:42
Jovana i Željko Joksimović nedavno su pobegli od gradske gužve i poslovnih obaveza te sa sinom Kostom otputovali u goste kod najbogatijeg hrvatskog tajkuna, vlasnika trgovačkih lanaca, Ivice Todorića.
29. jul 2014. 11:35
Posle šest meseci podstanarskog života na Dedinju, Jovana i Željko Joksimović vratili su se zajedno sa sinom Kostom u luksuzni dom u kompleksu na Zvezdari.
16. jul 2014. 11:49
Jovana i Željko Joksimović nakon građanskog venčanja koje su imali 20. januaru 2012. godine na Maldivima, a potom i u našoj zemlji, odlučili su da svoju ljubav u septembru krunišu i u crkvi.
11. jul 2014. 18:36
Željko i Jovana Joksimović otputovali su juče u Crnu Goru, ali bez tromesečnog sina Koste, kojeg su ostavili u Beogradu, na čuvanje bakama, dekama i dadiljama.
4. jul 2014. 10:50
Željko Joksimović polako se sprema da zajedno sa svojom suprugom Jovanom i sinom Kostom, otputuje na more, gde će se odmoriti i sabrati utiske s koncerta u Skoplju, kako kaže, najvećeg u dosadašnjoj karijeri.
29. jun 2014. 12:08

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus