Region

Svet

Ceci uručen Oskar popularnosti (Foto)

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović dobila je sinoć Oskar popularnosti, koji dodeljuje Crnogorska kulturna mreža (CKM).

Ceci uručen Oskar popularnosti (Foto)



Na osnovu svog istraživanja javnog mnjenja, Crnogorska kulturna mreža proglasila je Cecu najpopularnijom regionalnom pevačicom u Crnoj Gori.

Cecu su anketom odabrali Crnogorci birajući između Severine, Jelene Rozge, Indire Vladić… U kongresnoj sali hotela "Splendid" u Bečićima njena pojava izazvala je najveće interesovanje medija i prisutnih.



Pojedini laureati, uglavnom političari, nisu prisustovali svečanosti pa je predsednik Filip Vujanović, koji je dobio Oskara za najpopularniju javnu ličnost, svoj izostanak opravdao predizbornom kampanjom.

Među nagrađenima našli su se i Šako Polumenta kao najbolji folk pevač, dok je Jadranka Barjaktarović najbolja u ženskoj kategoriji.

U zabavnoj muzici nagradu je dobio Danijel Alibabić, najbolji vokal regiona je Hari Varešanović, nagrada za životno delo pripala je Zoranu Kaleziću, najbolja interpretatorka izvornih pesma je Branka Šćepanović, a najbolja grupa je sastav "Who See", koji će predstaviti Crnu Goru na predstojećoj Evroviziji.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir, Vijesti
Foto: Vijesti, Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>