Region

Svet

Sanja Đorđević: Ronaldo mi je poklonio dres!

Sanja Đorđević, nekada jedna od najtraženijih pevačica, posle četiri godine pauze vraća se na estradnu scenu numerom "To me tako dobro boli".

Sanja Đorđević: Ronaldo mi je poklonio dres!



Pored toga što se odmorila od nastupa i javnih pojavljivanja, Sanja je otkrila da je postala veliki fan Reala iz Madrida, kao i da joj je fudbaler Kristijano Ronaldo poklonio svoj dres.

"Postala sam veliki fan Reala. Ozbiljno, uz mog Pericu sam počela da navijam za njih, pa smo zajedno putovali na utakmice. Ronaldo mi je poklonio dres, imam ga kod kuće. Jednom sam išla da radim obrve i taman kada je žena bila na pola posla, zove me Perica i kaže: "Gde si? Večeras igra Real", ja sam skočila sa stolice i otišla kući da gledam", izjavila je Sanja Đorđević, koja je spremila specijalne kostime u kojima će se vratiti na scenu, a inspirisale su je predstave u Las Vegasu.

"Ne znam, meni je to prosto došlo. Posle četiri godine, rešila sam da sve izgleda drugačije, da izgleda scenski, možda su i predstave u Las Vegasu koje sam gledala malo uticale na to. Tamo je sve scena, sve što je scena podrazumeva scenski nastup, ne neke markirane stvari koje ima i ovaj i peti i deseti, pa se svi pojavimo u istom. Ja sam i ranije sarađivala sa kreatorima koji su šili haljine samo za mene, ali nije bilo scene."

"E, ovo je prvi nastup koji imam sa igračima, ali to je za ovu veliku scenu, naravno da će biti to sve umerenije na nekim drugim nastupima. Nisam imala uzor ni u jednoj svetskoj zvezdi, kažem, dosta sam predstava gledala i sve su originalne, pa poneku pogledam nekoliko puta i uvek sam imala to negde u glavi da kada se vratim ne budu haljinice i kompleti, već nešto drugačije. Ovo je drugačija Sanja", kaže pevačica, koja je ispričala i kako joj je bilo tokom ove četiri godine.

"Bilo mi je vrlo lepo ovih godina, radila sam sve ono što nikada nisam, posvetila sam se isključivo sebi. Uvek sam bila nekome posvećena, publici, poslu, putovanjima, uvek je nešto bilo prioritet, nigde nije bilo mene. Uživala sam čitajući knjige, prvi put sam gledala serije. Ali, onda su me uhvatili neki crvići, želja za scenom, ta ljubav je jača od mene i odlučila sam da se vratim. Ali, iz svega ovoga sam izvukla pouku, ja sam odavno stvorila ime i prezime i karijeru, sada ću se pojavljivati povremeno, s vremena na vreme poneki singl, možda album, ali ništa neće biti mnogo, kada osetim potrebu i čujem nešto novo, tada ću to i plasirati", izjavila je Sanja.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>