Region

Svet

Marina Visković: Sahranili su me i pre početka karijere

Marinu Visković već godinama poznaju ljubitelji beogradskog klabinga, ali je tek sada, pod okriljem "Siti rekordsa", objavila debi album "Alisa u Zemlji čuda".

Marina Visković: Sahranili su me i pre početka karijere



Za sebe kaže da je kraljica ironije i sarkazma, uživa u šalama na svoj račun, a bez pardona odgovara na svako pitanje.

"Temeljno sam radila ovaj album, jer nisam imala nikakav pritisak zbog rokova niti nuždu da ga po svaku cenu objavim. Spisak saradnika je toliko dugačak i šarolik da mi je lakše da navedem s kim nisam radila."

Kažu da je teško nametnuti se Beograđanima i da su oni najzahtevnija publika. Da li ti je to pošlo za rukom i ko ti je pomogao?

"Aca Lukas mi je dosta pomogao, naročito pozvavši me da budem gost na njegovom koncertu u Areni. Izaći pred 20.000 ljudi, i to pre njega, neopisiva je čast, ali i odgovornost. Nekoliko minuta pred izlazak na scenu želela sam da otkažem nastup i drhtala sam od treme, međutim, kad sam videla reakciju publike i kako su me prihvatili, silazeći s bine dobacila sam Aci: Ljubomorna sam na tebe!" (smeh)

Marina Visković započela karijeru samoubistvom!
Postoji urbana legenda da je tvoja pesma "Gde sam grešila" dostigla milionski broj pregleda na Jutjubu, jer se pronela informacija da si se ubila.

"To je jedna užasna priča. Eto, sahraniše me i pre početka karijere. Za neupućene, gradom se pronela priča da je devojka koja je otpevala tu pesmu zbog tužne ljubavi izvršila samoubistvo. Kako je vreme odmicalo priča je dobijala sve neverovatnije zaplete... Na kraju su mi navodno umrli roditelji, a ja sam, trudna i bez dečka, izvršila samoubistvo", završila je Marina.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>