Region

Svet

Seka Aleksić ima keca u rukavu: Šampion će biti novi hit!

Seka Aleksić je pre šest godina uzdrmala srpsku estradnu scenu pesmom "Aspirin" koju su uradili, tada anonimni momci, Miloš Roganović i Filip Miletić.

Seka Aleksić ima keca u rukavu: Šampion će biti novi hit!



Ovaj dvojac koji stoji iza grupe FM, danas važi za jedan od najboljih tandema na domaćoj sceni, a sarađuju sa velikim imenima, kako domaćeg, tako i regionalnog podneblja.

No, nakon što su pomenutu pesmu snimili i izvođači iz zemalja koje nas okružuju, između Seke i njih došlo je do zahlađenja odnosa jer je pevačica smatrala da nije fer što je niko nije kontaktirao povodom obrada, iako je ona vlasnica originala.

Naime, Seka je prilikom gostovanja u emisiji "Dobro veče, Srbijo" izjavila da su upravo Miloš i Filip uradili novu pesmu, koju će objaviti na proleće.

"Baš nedavno sam na preslušavanje dobila pesmu "Šampion" koju su radili Miloš Roganović i njegov tim, koji su uradili i "Aspirin". Pesma nije u folk fazonu, kao moj poslednji album", bilo je sve što je Seka Aleksić rekla na tu temu, a to što su obnovili saradnju svakako znači da je sukob otišao u zaborav i da će kraljica estrade provereno imati novi hit.

Autor: B.B.
Izvor: Svet, Opera 17

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>