x
Region
Ni da čuje! Severina neće u Beograd!
24. oktobar 2012. 09:45
Severina Vučković ne želi da dođe u Beograd dok se Milan ne smiluje da se javi i vidi sina. Nju su uveliko najavljivali kao specijalnog gosta u emisiji „VIP rum“ na Pinku kod Boška Jakovljevića, ali nije se pojavila na snimanju!


- Seve neće u Beograd dok se ne reši situacija s Milanom. Zato je preko menadžera otkazala gostovanje kod Boška, a koliko je istrajna u svojoj odluci, govori i činjenica da kompozitor Filip Miletić stalno putuje u Zagreb kako bi tamo, u iznajmljenom studiju, završili njen album umesto da, kao dosad, rade kod njega u Beogradu - otkriva naš sagovornik.

Potvrdu da se Severina nije pojavila dobili smo i od Jakovljevića.
- Severina je poručila da dolazi u novembru - rekao nam je Boško.

Inače, ona je u poslednje vreme vidno smršala od nerviranja, ali smogla je snage da se u subotu uveče pojavi pred publikom u Frankfurtu, gde ju je u bekstejdžu, nakon koncerta s Draganom Mirković, sačekala 1.001 ruža.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

   
| More    
Severina Vučković provela je današnje prepodne sa preslatkim sinom Aleksandrom, te su se mama i dvogodišnjak zabavljali i uživali u parku poput pravih drugara.
30. septembar 2014. 13:59
Posle spektakularnog koncerta u Roterdamu, Severina je po običaju obradovala svoje fanove na Fejsbuku novom odevnom kombinacijom, veselih boja za veseli ponedeljak.
29. septembar 2014. 16:34
Jedna od najvećih zvezda regiona, Severina Vučković, ranojutarnjim selfijem iz Roterdama pozdravila je svoje obožavaoce na Fejsbuku, odmorna i spremna za večerašnji spektakularni koncert u ovom gradu.
27. septembar 2014. 12:59
Jelena Rozga iako vešto pokušava da svoj emotivni status sakrije od javnosti, u medijima je nedavno počelo da se spekuliše da je lepa splićanka u ljubavnoj vezi sa Milanom Popovićem, ali ona takve navode oštro demantuje.
26. septembar 2014. 21:56
Severina Vučković je nedavno očarala zagrebačku publiku na Rujanfestu, a najnovijom fotografijom osvojila je i Holanđane, pred kojima će nastupiti u subotu.
26. septembar 2014. 11:26
Jelena Rozga iako vešto pokušava da svoj emotivni status sakrije od javnosti, u medijima je nedavno počelo da se spekuliše da je lepa splićanka u ljubavnoj vezi sa Milanom Popovićem, bivšim verenikom Severine Vučković.
25. septembar 2014. 21:13
Severina Vučković kaparisala je stan od 150 metara kvadratnih u elitnom beogradskom naselju Dedinje, u koji će se zvanično useliti na proleće 2015. godine.
24. septembar 2014. 10:26
Severina Vučković nastupila je na ovogodišnjem Rujanfestu u Zagrebu, gde je premijerno izvela uživo svoj poslednji veliki hit "Uno momento", duet sa Ministarkama.
22. septembar 2014. 13:38
Severina Vučković ponovo je prevazišla samu sebe kada je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila seksi fotografiju na kojoj je u prvi plan istakla svoju savršenu guzu.
18. septembar 2014. 18:57
Jasno je da Severina voli dizajnerske krpice, stoga sigurno nećete biti začuđeni nekim firmiranim komadom na njoj, ali ovog puta je zgodna Splićanka ipak iznenadila odabirom odeće.
17. septembar 2014. 15:42

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus