x
Region
Vesna Zmijanac sa ćerkom Nikolijom ludovala na splavu (Foto)
23. avgust 2012. 20:23
Folk pevačica Vesna Zmijanac zajedno sa ćerkom Nikolijom provodila se u sredu uveče na beogradskom splavu Bolivud, na kom je nastupao Adil.


Mama i ćerka važile su za najraspoloženije među gostima, a u glas su pevale skoro svaku Adilovu numeru. Popularnog folk pevača podržale su mnoge kolege, pa je tako njegov koncert potrajao do ranih jutarnjih časova.

Kako su se mama i ćerka Zmijanac zabavljale, pogledajte na sledećim fotografijama.Autor: B.B.
Izvor/Foto: Story

   
| More    
Nakon što je Vesna Zmijanac javno izjavila kako su njena ćerka Nikolija Jovanović i  Lepa Brena velike stipse, oglasila se i sama pevačica koja kaže kako su je Vesnine opaske veoma nasmejale.
1. oktobar 2014. 17:24
Vesna Zmijanac nedavno se vratila sa meditacije u Bugarskoj, a u emisiji Exkluziv otkriva da je njena ćerka Nikolija Jovanović velika stipsa i da neverovatno podseća na Lepu Brenu.
29. septembar 2014. 21:07
Vesna Zmijanac je nakon raskida četvorogodišnje veze sa Željkom Rstićem otputovala u Grčku kako bi se odmorila od svega što joj se dogodilo u proteklom periodu, ali i kako bi kupila stan.
26. septembar 2014. 20:30
Bivši dečko Vesne Zmijanac, Željko Rstić otkriva u emisiji Premijera u kakvim je odnosima sa pevačicom i dodao da mu je u vezi sa njom bilo lepo dok je trajalo, kao i da i dalje ima veom lepo mišljenje o svojoj doskorašnjoj devojci.
22. septembar 2014. 22:25
Željko Rstić u nedelju uveče je izazvao lančani sudar u kome na sreću niko nije povređen, ali ono što je zanimljivo je to što su u automobilu u kome je izazvao nereću pronađene cipele Vesne Zmijanac u gepeku.
18. septembar 2014. 21:17
Vesna Zmijanac je nedavno okončala vezu sa Željkom Rstićem zbog njegove preljube, međutim bivši dečko pevačice na sve načine pokušava da je ubedi da se pomire, te je svakodnevno sačekuje ispred zgrade kako bi dobio šansu za oproštaj.
17. septembar 2014. 17:32
Biznismen Željko Rstić, bivši verenik Vesne Zmijanac, izazvao je saobraćajnu nezgodu u Beogradu, nakon čega je u društvu nove devojke bezbrižno otišao u provod.
16. septembar 2014. 12:06
Vesna Zmijanac nedavno se suočila sa bolnim raskidom uzrokovanim preljubom, pa je spakovala kofere i uputila se u Atinu kako bi u ćerkinom društvu zaboravila na sve probleme i prebolela višegodišnju ljubav Željka Rstića. Osim toga, odlučila je i da drastično poradi na svom fizičkom izgledu.
8. septembar 2014. 11:42
Vesna Zmijanac nedavno je raskinula četvorogodišnju vezu sa Željkom Rstićem zboog njegove preljube. Iako je u medijima izjavljivao kako je srećan u novoj vezi sa voditeljkom Tamarom Tojmirom, biznismen na sve načine pokušava da se pomiri sa pevačicom koju navodno još uvek voli.
7. septembar 2014. 11:39
Vesna Zmijanac je nedavno okončala vezu sa Željkom Rstićem zbog njegove preljube sa voditeljkom Tamarom Stojmirov, međutim bivši dečko sada optužuje pevačicu da mu duguje pare.
28. avgust 2014. 23:48

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus