x
Region
Poslušajte dve nove pesme Ace Lukasa (Video)
27. jul 2012. 10:52
Pevač Aca Lukas uveliko privodi snimanje novog albuma kraju koji će se u prodaji pojaviti prvog avgusta.


Kako bi video prve reakcije publike, pevač je dve nove pesme pod nazivom "Alo, budalo" i "Ti si moja bolna rana" postavio na YouTube. Poslušajte dve nove numere Ace Lukasa pa prosudite sami da li su u najavi novi hitovi ovog popularnog pevača:

Autor: J.B.
Foto: ineternet

   
| More    
Aca Lukas, čija je kolekcija majica izazvala veliku pažnju, otkriva da je ideja kreiranja sopstvenog brenda potekla od njegove supruge Sonje i najavljuje još rokerskije kreacije, u stilu nemačkog benda Ramštajn.
17. april 2014. 21:06
Pevač Aca Lukas je izjavio da obožava scenu, da neće da se povuče još uvek iz muzičkog sveta jer obožava moć koji mu on pruža, kao i da voli svoj posao jer dobija adrenalin koji mu puni ego.
16. april 2014. 21:00
Aca Lukas juče je hitno operisan u bolnici na Novom Beogradu zbog problema sa sinusima koje je imao poslednjih godina, a koji su mu stvarali ogromne bolove i  probleme u disanju.
10. april 2014. 11:39
Ceca Ražnatović i Aca Lukas posle deset godina ponovo su ukrstiti glasove u novoj duetskoj pesmi " Pozovi me kad ostaneš sam". Nakon veliog uspeha sa pesmom "Crni sneg",  jedni od najboljih prijatelja na domaćoj estradi, odlučili su da ponove uspeh novom numerom.
8. april 2014. 11:25
Aca Lukas izjavio je kako se više ne obazire na komentare svojih kolega koje su upućene na njegov račun, jer ne želi nikome da daje besplatnu reklamu, a sebe smatra veoma uspešnim čovekom koji je emotivno i profesionalno ispunjen.
4. april 2014. 20:23
Pevač Aca Lukas priredio je Sonji neverovatno iznenađenje kada joj je na početku proslave rođendana otpevao pesmu "Sunce ljubavi", koja je kod slavljenice izazvala posebne emocije, pa je i zaplakala pred gostima.
23. mart 2014. 23:09
Aca Lukas kreirao je uz pomoć supruge Sonje majice koje su namenjene njegovim najvernijim fanovima. Ovu kolekciju koja je inspirisana njihovom bezuslovnom podrškom Lukas će predstaviti mini revijom na svom nastupu 3. aprila.
23. mart 2014. 14:11
Sonja Vuksanović, supruga Ace Lukasa juče je proslavila rođendan u poznatom beogradskom klubu, a pevač je otkrio nekoliko detalja sa proslave kao i da je svojoj ženi za rođendan kupio automobil.
20. mart 2014. 20:25
Sonja Vuksanović, supruga našeg pevača Ace Lukasa priredila je sinoć rođendansku žurku na kojoj je bilo preko dvesta zvanica. Vidno raspoložena i nasmejana slavljenica dočekivala je goste u jednom beogradskom klubu.
20. mart 2014. 10:36
Pevač  Aca Lukas uskoro kreće na evropsku turneju koja će trajati do septembra, a uskoro će promovisati i svoj novi singl koji još uvek ima radni naziv "Magla".
14. mart 2014. 23:21

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus