x
Region
Prvi glas Srbije: Izabrani finalisti (Video)
7. novembar 2011. 09:58
Sinoć je u Prvom glasu Srbije održano polufinalno veče u kome je 18 kandidata pevalo uživo na sceni, a njih deset je izborilo mesto u finalu takmičenja.


Osamnaest polufinalista takmičilo se u duelima za ulazak u finale. Pesme su bile pažljivo dodeljene duelistima, a samo je jedan od duelista mogao je da ode u finale. Voditelji sinoćnjeg programa bili su Andrija Milošević i Marija Kilibarda, koji su takmičarima na sceni davali punu podršku.

Prvi duelisti bili su Terzija, koji je bio u duelu sa Miloradom Rajkovićem momka koji je nekada bio  član grupe Peti element, Igor je postao prvi finalista.>Darija Lukić je drugi finalista, koja je u duelu bila bolja od svoje koleginice i prijateljice

Četvrte finalistkinje su bile Nikoleta Surla i Andrijana Krstić, a finalistkinja je Andrijana.
Nevena Poptešin i Filip Mitrović a žiri je odabrao Filipa kao finalistu.

U šestom duelu našle su se Nevena Đorđević i Aleksandra Dabić, pošto je žiri bio fasciniran njihovom interpretacijom, pa su se Mare, Lena i Vlado složili da im je obema mesto u finalu.

Tatjana Đorđević, koju znamo iz Idola, prošla je u finale a u duelu je bila sa Draganom Marković. Pretposlednji par su bili Dušan Kurtić i Ivana Vujović,  a u finale je nakon teške odluke žirija otišao Dušan. Poslednji par polufinalista su bili Ana Perišić i Suzana Špirto a u finale je otišla Ana.

Sinoć je predstavljen i studio u kome će se takmičari narednih devet nedelja boriti za pobedu i vrednu nagradu.

   
| More    
Finalistkinja Prvog glasa Srbije Darija Lukić venčala se u subotu u crkvi na Zlatiboru sa Aleksandrom Neškovićem. Darija je zadržala svoje prezime i dodala suprugovo - Nešković.
2. oktobar 2013. 15:39
Posle dve sezone emitovanja, "Prva" skida sa svoje programske šeme "Prvi glas Srbije", a umesto njega stiže šou u kom će se nadmetati zvezde i nepoznati takmičari.
3. jul 2013. 14:21
Prvi glas Srbije proći će bez Aleksandre Radović! Nju će na mestu člana žirija zameniti Lena Kovačević, koja je ocenjivala mlade pevače i u prvoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja.
3. jun 2013. 09:57
Nova, treća po redu sezona Prvog glasa Srbije mogla bi ponovo doneti promene u sastavu žirija i da po treći put na mesto ženskog člana sedne nova ličnost.
11. april 2013. 10:56
Učesnica takmičenja "Prvi glas Srbije" Jovana Milanov zadobila je teške telesne povrede kada je na Beogradskom hipodromu pala s konja.
1. mart 2013. 16:31
Koncert petoro finalista "Prvog glasa Srbije", koji je održan u podgoričkom Delta City-ju ostao je u seni nezapamćene gužve.
2. februar 2013. 13:48
Pobednica "Prvog glasa Srbije" Mirna Radulović demantovala je napise u medijima o svađi između nje i drugoplasirane Nevene Božović.
29. januar 2013. 12:38
Da je teško mladim pevačima na domaćoj sceni da se izbore sa konkurencijom koja je ovih godina ogromna dokaz je i transformacija popularnog pumpadžije, Borisa Petrovića takmičara upravo završenog takmičenja za prvi glas Srbije.
27. januar 2013. 14:17
Pobednica Prvog glasa Srbije, Subotičanka Mirna Radulović, ostavila je nekoliko godina starijeg dečka neposredno po završetku muzičkog takmičenja.
26. januar 2013. 12:05
U prethodnoj emisiji Ivan Ivanović je superfinalistkinjama muzičkog šoua obećao da će pobednicu ponovo pozvati u goste, pa je obećanje ispunio.
25. januar 2013. 17:50

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus