x
Region
Jeleni Karleuši Nemci nude 200.000 evra za gole slike
18. avgust 2011. 12:47
Pevačica Jelena Karleša dobila je od Nemaca ponudu od 200.000 evra, da se obnažena slika za kalendar.


"Jelena je od vlasnika jednog nemačkog časopisa dobila ponudu da se slika za kalendar, koji bi se pred kraj godine pronašao širom Evrope. Ona je ostala upamćena kao vrlo atraktivna žena fudbalera Duška Tošića koju su novinari obožavali, pa bi uz brojne ex-Yu doseljenike, kalendar sa njenim fotografijama bio pravi pogodak" - kaže izvor.

Pevačica je potvrdila da je u pregovorima, ali nije želela da otkrije sve detalje: "Istina je da su me kontaktirali i da smo razgovarali, ali kakav bih ja bila profresionalac kada bih otkrila kako su završeni naši pregovori. U svakom ugovoru postoji klauzula o tajnosti, pa bih se toga i sada držala" - izjavila je Jelena Karleuša.

Pevačica je tražila da uradii set probnih fotografija. Kako je objasnila, te slike bi bile presudne za njenu konačnu odluku jer joj je jako važno da je i fotograf vidi na način na koji ona želi da sebe predtavi, a to sigurno nije samo zgodno telo.

"U ugovoru je tražila da se osim promo fotografija, ona konsultuje za izbor lokacije na kojoj bi se slikanje uradilo. Tek posle generalne probe karleuša bi se odlučila na finalno slikanje uz uslov da odobri te fotografije. Ugovor podrazumeva da izdavač snosi sve troškove, plus honorar, sve i da JK odluči da ne pusti slike. U slučaju da joj se finalni rezultat ne dopadne, ona bi ostala bez honorara, ali bi ostatak ekipe bio plaćen" - zaključuje izvor.

   
| More    
Pop zvezda Jelena Karleuša među glavnim je akterima promotivnog virala za predstojeći dens festival "Najbolje od devedesetih", koji se u Kombank areni održava 11. oktobra.
20. septembar 2014. 12:41
Jelena Karleuša nastupila je u Splitu, gde je publici priredila veče koje će dugo pamtiti. Klub je bio premali da primi sve one koji su preksinoć želeli da uživaju u nastupu svoje omiljene pevačice.
14. septembar 2014. 12:09
Jelena Karleuša posle veoma uspešnog nastupa koji je imala na splavu Maxims u Parizu, odlučila je da još nekoliko dana provede u glavnom gradu Francuske i tom prilikom se slika ispred Ajfelovog tornja u veoma provokativnom izdanju.
9. septembar 2014. 21:53
Jelena Karleuša nedavno se pojavila na Sarajevo film festivalu i tom prilikom otkrila, da neće krenuti stopama koleginice Severine, jer ona nikada ne bi snimila film na jahti.
8. septembar 2014. 19:14
Jelena Karleuša putem društvenih mreža često objavljuje slike svojih provokativnih izdanja, ali poslednja u nizu fotografija napravila je pravu pometnju na internetu. Seksi pevačica potpuno je promenila stajling i oduševila svoje fanove.
5. septembar 2014. 22:31
Jelena Karleuša požalila se svojim fanovima putem društvene mreže Fejsbuk, da kao žena profesionalnog fudbalera često spava sama u krevetu. Iako svi misle da je njihov život idealan, supruge profesionalnih sportista često se osećaju jako usamljeno.
3. septembar 2014. 13:16
Jelena Karleuša je revoltirana medijskim napisima da je na Sarajevo film festivalu nosila lažnu Versaće haljinu, priložila na Fejsbuku fiskalni račun kako bi demantovala pojedine medije.
2. septembar 2014. 15:24
U vrlo provokativnoj kombinaciji i sa novom frizurom, Jelena Karleuša je nastupila u subotu uveče u punom klubu u Cirihu.
1. septembar 2014. 11:36
Jeleni Karleuši preti petnaest dana zatvora ukoliko ne plati kaznu od 15.000 dinara, objavila je pevačica sudsko rešenje na Tviteru.
28. avgust 2014. 13:13
Nakon što je prihvatila ledeni izazov koji joj je uputio Čedomir Jovanović, Jelena Karleuša uplatila je i pozamašnu sumu novca na račun asocijaciji za obolele od amiotrofične lateralne skleroze.
26. avgust 2014. 21:25

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus