x
Region
Jeleni Karleuši Nemci nude 200.000 evra za gole slike
18. avgust 2011. 12:47
Pevačica Jelena Karleša dobila je od Nemaca ponudu od 200.000 evra, da se obnažena slika za kalendar.


"Jelena je od vlasnika jednog nemačkog časopisa dobila ponudu da se slika za kalendar, koji bi se pred kraj godine pronašao širom Evrope. Ona je ostala upamćena kao vrlo atraktivna žena fudbalera Duška Tošića koju su novinari obožavali, pa bi uz brojne ex-Yu doseljenike, kalendar sa njenim fotografijama bio pravi pogodak" - kaže izvor.

Pevačica je potvrdila da je u pregovorima, ali nije želela da otkrije sve detalje: "Istina je da su me kontaktirali i da smo razgovarali, ali kakav bih ja bila profresionalac kada bih otkrila kako su završeni naši pregovori. U svakom ugovoru postoji klauzula o tajnosti, pa bih se toga i sada držala" - izjavila je Jelena Karleuša.

Pevačica je tražila da uradii set probnih fotografija. Kako je objasnila, te slike bi bile presudne za njenu konačnu odluku jer joj je jako važno da je i fotograf vidi na način na koji ona želi da sebe predtavi, a to sigurno nije samo zgodno telo.

"U ugovoru je tražila da se osim promo fotografija, ona konsultuje za izbor lokacije na kojoj bi se slikanje uradilo. Tek posle generalne probe karleuša bi se odlučila na finalno slikanje uz uslov da odobri te fotografije. Ugovor podrazumeva da izdavač snosi sve troškove, plus honorar, sve i da JK odluči da ne pusti slike. U slučaju da joj se finalni rezultat ne dopadne, ona bi ostala bez honorara, ali bi ostatak ekipe bio plaćen" - zaključuje izvor.

   
| More    
Jelena Karleuša nedavno je iznenadila fanove svojom iskrenom izjavom, kada je na društvenoj mreži napisala sve o svojim početcima i detaljima iz njenog privatnog života koji nisu bili poznati u javnosti.
21. jul 2014. 18:07
I Jelena Karleuša pokazala se ovih dana kao veliki humanitarac pa se pridružila skupljanju pomoći ugroženima od poplava koje su zadesile našu zemlju, ali i susednu nam BiH i Hrvatsku.
19. maj 2014. 10:56
Jelena Karleuša nedavno je najavila svoj povratak na muzičku scenu i otkrila da bi do kraja godine trebala da snimi duet sa Dinom Merlinom, ali nakon što se u medijima pojavila takva vest, bosanski kantautor demantovao je ovakve navode.
12. april 2014. 22:15
Dino Merlin i Jelena Karleuša trebalo bi uskoro da snime duet koji su već ugovorili, ali zbog obaveza pevača oko novog albuma, duetska pesma bi svetlost dana trebalo da ugleda do kraja godine.
11. april 2014. 13:52
Jelena Karleuša ne samo da voli slatko da se poigrava sa javnošću, već očigledno nema nameru da prestane da intrigira svojim ponašanjem. Ovaj je put to učinila na svoj račun, pohvalivši se svojom... Hm, šta mislite?
19. mart 2014. 12:57
Duško Tošić, fudbaler i suprug Jelene Karleuše, kada ne igra na "zelenom tepihu", on se igra na onom "kućnom", a glavni partneri u vragolijama su mu, a ko drugo - do njegove ćerke Atina i Nika.
5. februar 2014. 22:26
Jelena Karleuša voli da šokira javnost, a upravo to je do vrhunca izvela u svom novom spotu urađenom za remiks pesme "Manijak", u kojem je popularna JK pokazala sav svoj egzibicionizam.
22. januar 2014. 16:28
Seka Aleksić odavno slovi za pevačicu koja ima najvernije fanove, stoga, evo i novog razloga za slavlje sa njima - Sekina fan stranica na Fejsbuku od danas broji više članova nego stranica Jelene Karleuše!
21. januar 2014. 19:42
Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić imali su juče pravi razlog za slavlje. Naime, fudbaler je 19. januara proslavio svoj 29. rođendan, a JK mu je kao prava supruga upriličila nezaboravno veče.
20. januar 2014. 14:37
Goran Bregović održaće pravi muzički spektakl 19. decembra u Sarajevu, a gošća će mu na kocertu biti i Jelena Karleuša.
17. novembar 2013. 21:42

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus