Svet

Region

Seleni Gomez obožavateljka poželela da umre, evo kako joj je odgovorila (Foto)

Selena Gomez danima je putem društvene Instagram bila izložena teroru jedne devojke koja joj je javno poželela da umre od raka. Pevačica je odlučila da joj se suprotstavi, pa joj je na veoma kulturan i fin način objasnila, da to ne priliči jednoj ženskoj osobi.

Seleni Gomez obožavateljka poželela da umre, evo kako joj je odgovorila (Foto)


 
Selena Gomez povećala grudi zbog Džastina Bibera?! (Foto)
Selena Gomez otkako se pomirila sa Džastinom Biberom, često je na meti pevačevih obožavateljki. Tako je danima putem društvene mreže Instagram, mlada pevačica dobijala poruke od devojke, koja joj je javno poručivala kako želi da umre od raka.

Nakon svakodnevnih provokacija, Selena je odlučila da joj na kulturan način odgovori: "Komentar koji si ostavila o raku bio je apsurdan. To ne priliči jednoj mladoj ženi poput tebe. Prošla sam kroz tu bitku sa fanovima i članovima porodice. Može neko da ti se ne dopada, ali da mu poželiš tako nešto, što može da se dogodi tebi ili nekome u tvojoj porodici, je zaista nepotrebno?! Na taj način ničije srce nećeš osvojiti. Veruj mi. Obrazuj se još malo. Neka te Bog blagosilja. Želim ti da postaneš sjajna žena. Ti si prelepa“, napisala je mlada pevačica.



Autor: J.B.
Foto: Instagram/Selena Gomez

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>