Svet

Region

Čerka Nine Simon: Za javnost je moja majka čuvena pevačica, a za mene je bila monstrum!

Nina Simon ostaće zapamćena kao soul diva, ali legendarna pevačica nije imala nimalo lep život tokom kog je razvila vrlo problematičan odnos sa svojom ćerkom jedinicom Lisom.

Čerka Nine Simon: Za javnost je moja majka čuvena pevačica, a za mene je bila monstrum!



Čuvena Nina Simon se borila sa alkoholizmom i depresijom, a njena ćerka je to najviše osetila na svojoj koži: "Moja majka je često bila pravi monstrum. Stalno me je tukla i napadala, pa čak i u javnosti i pred ljudima. Nikad nisam bila srećna kada sam bila pored nje. Lako je napadati malo dete koje zavisi isključivo i samo od vas", kaže Lisa.

Kada je Nina Simon preminula 2003. godine, mnoga pitanja vezana za njen život bila su otvorena, kao i raspodela njenog multimilionskog nasledstva. Međutim, njena ćerka kaže da je svoju majku smatrala monstrumom, obzirom da je već sa deset godina počela da radi, a sa dvanaest postala majčin vozač. Kada je imala 14 godina pobegla je od kuće jer ju je majka pretukla. Ipak, Nina je svaki put pronalazila i vraćala kući.

"Volela bih da je moja majka samo na dve sekunde razmislila o tome kako se ophodila prema meni, ali ne verujem da bi to išta promenilo. Bila je ljuta na ceo svet, a ja sam bila jedina osoba koju je mogla da krivi za sve svoje probleme. Dok su mi roditelji bili zajedno majka je bila dobra prema meni, ali se kasnije pretvorila u nekoga ko je za mene bio stranac. Sa ocem nisam bila u kontaktu do njegove smrti", kaže Lisa koja dodaje da se majka normalno ponašala prema njoj sve dok je bila sa njenim ocem.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Nina Simone

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>