Region

Svet

Radi Manojlović obili automobil ispred zgrade, a potom je i opljačkali!

Pevačica Radmila Rada Manojlović neugodno se iznenadila kada je videla da su joj razbojnici obili automobil i ukrali radio i tri haljine. Ukupna šteta, uključujući i nestale stvari, iznosi oko 2.000 evra.

Radi Manojlović obili automobil ispred zgrade, a potom je i opljačkali!



Rada Manojlović spremala se za put kada je videla da joj je automobil parkiran ispred zgrade obijen i da je ukraden radio prijemnik u vrednosti oko 1000 evra, kao i kesa sa tri haljine koja je bila na zadnjem sedištu.

Rada Manojlović: Neću da se udajem, žrtvovala bih emotivni život zarad karijere
Kako prenosi "Alo!", pevačica se prethodno veče vratila sa nastupa i uredno parkirala automobil ispred svoje zgrade, da bi je ujutro na parkingu sačekala neprijatna situacija. Rada je odmah primetila da je razbijeno suvozačevo staklo te otključala automobil kako bi proverila šta nedostaje.

"Odvezla sam auto kod majstora da promenim staklo i ugradim novu muziku, pa je sada sve u redu. Bitno je samo da niko nije povređen, a ovo je nešto što se svima dešava, pa eto i meni. Živimo u takvom vremenu kada ljudi ne biraju kako dolaze do novca. Možda su mislili da iza radija ima sef sa parama, ali su se prevarili", našalila se pevačica i dodala: "Ovako će moći samo da uživaju u disku koji je ostao u radiju, a to je miks pesama Tome Zdravkovića, Miroslava Ilića i Tozovca. Bila sam umorna i nisam parkirala auto u garažu, što mi se retko dešava, ali eto, pogodilo se da tako bude".

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Radmila Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>